Testit - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Älypään testit

Älypään testeissä voit testata minkälainen ihminen todella olet. Erilaisia testejä matkailijasta Facebook-testiin.
 • Minkälainen elokuvahahmo olisit?

  Minkälainen elokuvahahmo olisit? » Aloita testi!

  Testi on tehty yhteensä 105 234 kertaa.

  Tunnetko olevasi yhtä rohkea kuin Indiana Jones vai viehättävä kuten Julia Roberts Notting Hillissä? Vai piilotteletko taustalla pakollisena avustajana?
 • Onko sinusta MasterChef-kokiksi

  Onko sinusta MasterChef-kokiksi » Aloita testi!

  Testi on tehty yhteensä 51 436 kertaa.

  Testi kertoo todelliset kokkaamistaitosi MasterChef-tuomareiden saattelemana. Testin tuloksen saatuasi saatatkin miettiä, että olisiko minun kuitenkin pitänyt osallistua MasterChef-kilpailuun. Tutustu tarkemmin MasterChefiin Nelosen sivuilla klikkaamalla tästä!Kilpailu on päättynyt. Arvonta suoritetaan viikolla 19 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 • Millainen äiti olet?

  Millainen äiti olet? » Aloita testi!

  Testi on tehty yhteensä 67 128 kertaa.

  Testaa, olisitko valmis äidiksi. Vaivaako vauvakuume vai oletko täysin perheenlisäystä vastaan? Tee humoristinen äitiystesti ja mieti sen jälkeen päätöstäsi uudestaan.   Vastaa kysymyksissä vaihtoehtoon, joka osuu lähimmäksi sinua ja saat selville millainen äiti olisit.
 • Millainen sitoutuja olet?

  Millainen sitoutuja olet? » Aloita testi!

  Testi on tehty yhteensä 79 961 kertaa.

  Oletko suhteessa oman tiesi kulkija, hidas harkitsija vai kihloihin kiiruhtaja?   Vastaa kysymyksissä vaihtoehtoon, joka osuu lähimmäksi sinua ja saat selville millainen sitoutuja olet.
 • Millainen Facebook-käyttäjä olet?

  Millainen Facebook-käyttäjä olet? » Aloita testi!

  Testi on tehty yhteensä 48 626 kertaa.

  Testaa, mitä Facebook-käyttäytymisesi kertoo sinusta? Oletko tarkka tuunaaja, riippuvainen vaiko kenties salainen stalkkeri.   Vastaa kysymyksissä vaihtoehtoon, joka osuu lähimmäksi sinua ja tiedät totuuden oikeasta naamakirja-minästäsi.
 • Millainen matkalija olet?

  Millainen matkalija olet? » Aloita testi!

  Testi on tehty yhteensä 39 711 kertaa.

  Lennätkö lomallasi aina Turkkiin, lähdetkö kulttuurimatkalle vai mahdollisesti suureen seikkailuun?  Vastaa kaikissa kysymyksissä vaihtoehtoon, joka osuu lähimmäksi sinua, ja tulet tietämään millainen matkailija todellisuudessa olet.

Älypää tiedottaa

 • Uusia kysymyksiä Ruoka-visassa!

  12.12.2017

  Joulukuu on monenmoisten herkkujen aikaa, keittiöstä leijailee tuttuja, ihania tuoksuja ja uunituoreet joulutortut maistuvat taivaallisen hyviltä! Joululeipomisten ja laatikoiden paistamisen välissä on mukava levähtää kahvikupillisen verran ja samalla voi pelata Ruoka-visaamme, jota on päivitetty uusilla, myös jouluruokaa koskevilla kysymyksillä. Maukasta jouluaikaa ja hauskoja pelihetkiä kaikille!

 • Kuinka hyvin olet perillä tämän hetken trendeistä?

  7.12.2017

  Tiedätkö kuinka mones Miss Suomi Michaela Söderholm on tai mitkä ovat vuoden 2017 viimeisimmät trendilelut? Visailu on mukava tapa pysyä kärryillä siitä missä mennään. Kokeile siis uusilla kysymyksillä päivitettyä Trendi-visaamme!

 • Joulukalenteri on auennut!

  1.12.2017

  Älypään vuosittainen joulukalenteri on auennut. Tänä vuonna kalenterin teemana on joulukuun tapahtumat. Jokaisesta luukusta tulee löytymään päivään liittyvä kysymys. Siirry joulukalenteriin tästä!

Lue lisää tiedotteita