Tiedotteet - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Älypää tiedottaa

 • Testaa tietosi tekijänoikeuksista!

  1.11.2017

  Älypää Tekijänoikeusvisaan on lisätty uusia kysymyksiä ja myös vanhoja kysymyksiä on päivitetty. Käy testaamassa tietosi tekijänoikeuksista!

 • Kauhu-visa päivittyi!

  30.10.2017

  Halloweenin kunniaksi olemme päivittäneet Kauhu-visaamme uusilla karmivilla kysymyksillä! Käy kokeilemassa - jos uskallat!

 • Uutta pelattavaa Luonto-visassa!

  16.10.2017

  Syksy on oivaa aikaa seikkailla nauttimassa luonnosta! Luonto-visaa on päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä, joten siinä vaiheessa kun päivän retkeilyt ovat takanapäin, on hyvä hetki testata oma tietämys sekä Suomen että koko muun maailman luonnosta!

  Pelaa Älypään Luonto-visaa!

 • Uusi Inttivisa julkaistu!

  9.10.2017

  Tiedätkö mitä tarkoitetaan TJ:llä tai VAP:lla? Testaa tietosi varusmiespalveluksesta Inttivisassa.

  Inttivisa on tehty yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa.

 • Uutta pelattavaa Elokuva-visassa!

  28.9.2017

  Syksy on oivallista aikaa elokuville, joko teatterissa tai kotisohvalla. Kun katsominen alkaa puuduttaa, on hyvä hetki kokeilla Elokuva-visaa, johon on lisätty iso kasa uusia kysymyksiä kuluvan vuoden leffoista. Ei muuta kuin popcornit viereen ja pelaamaan Elokuva-visaa!

 • Kirjallisuus-visassa roppakaupalla uusia kysymyksiä

  20.9.2017

  Syksy ja pimenevät illat ovat taas täällä. Miten ihanaa onkaan kääriytyä lämpimään huopaan ja syventyä hyvään kirjaan! Välillä kannattaa myös käydä kokeilemassa Kirjallisuus-visaamme, johon on lisätty roppakaupalla uusia kysymyksiä syksyn uutuuskirjoista ja muista teoksista. Mukavaa, värikylläistä syksyä kirjallisuuden parissa!

  Klikkaa tästä Kirjallisuus-visaan.

 • Onko tietosi pop-musiikista ajantasalla?

  8.9.2017

  Pop-visa on tuotu lähemmäs tätä päivää yli sadan uuden kysymyksen voimin! Vanhojakaan hittejä tai klassikko-huteja ei ole unohdettu, käy testaamassa musatietoutesi.

 • Pelaa uusiutunutta Solidaarisuus-visaa!

  5.9.2017

  Hetken aikaa tauolla ollut Solidaarisuus-visa on uusiutunut! Visan kysymyksiä on päivitetty ja ulkoasua uudistettu. Visan lopussa voit osoittaa solidaarisuutesi ja auttaa avun tarpeessa olevia lahjoittamalla Solidaarisuus toimintaan.

 • TV-visa on päivittynyt!

  31.8.2017

  TV-visaan on lisätty roppakaupalla uusia kysymyksiä alkavan syksyn uutuusohjelmista! Mukavaa tv-syksyä odotellessa käy kokeilemassa tietosi sekä uusista että vanhemmistakin tv-ohjelmista!

 • Uusia kysymyksiä Lemmikki-visassa!

  18.8.2017

  Lemmikki-visaan on lisätty yli 100 uutta kysymystä, käy testaamassa tietosi ja samalla ehkä opit jotain uutta lemmikkieläimistä!

 • Osallistu MM-kisahuumaan testaamalla oma yleisurheilutietosi!

  4.8.2017

  Yleisurheiluvisaan on lisätty uusia kysymyksiä Lontoon kisojen kunniaksi! Virittäydy siis kisatunnelmaan ja pelaa Yleisurheiluvisaa.

 • Kertaa ennen vesille lähtöä turvallisuusasiat kuntoon!

  21.6.2017

  Näin juhannuksen alla kannattaa viimeistään kerrata vesillä liikkumisen turvallisuusasiat kuntoon. Tämä onnistuu helposti uudessa Viisaasti vesillä -visassamme. Pelaa visaa ja opit tietoja ja taitoja miten vesillä liikutaan turvallisesti. Pelin jälkeen voit vielä vastata kyselyyn pelastusliivien käytöstä ja osallistua arvontaan, jossa voit voittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton putkihuivin tai hienot Viisaasti vesillä -aurinkolasit!

  Klikkaa visaan tästä!

 • Uusi testi! Testaa kuka suomalaisista huipputaiteilijoista sinä olisit?

  19.6.2017

  Tuusulanjärven taiteilijayhteisö oli 1900-luvun alussa vaikuttanut suomalaistaiteilijoiden yhteisö, johon kuuluivat mm Pekka Halonen ja Jean Sibelius. Älypään uudessa testissä saat selvillä 10:llä kysymyksellä kuka yhteisön jäsenistä on lähimpänä sinua.

  Tee testi täällä!

 • Vastaa 10 kysymykseen auton kierrättämisestä ja voit voittaa Continental rengasarjan!

  1.6.2017

  Olemme julkaisseet yhdessä Suomen Autokierrätyksen kanssa luodun tietovisan. Autokierrätys-visassa vastaat 10 kysymykseen auton kierrättämisestä ja pelin jälkeen voit osallistua Continentalin tarjoaman rengassarjan arvontaan. Arvonta on voimassa 3.9.2017 saakka.

  Vastaa kysymyksiin ja osallistu arvontaan!

 • Onko sinusta Verokurkoksi?

  9.5.2017

  Tiedätkö milloin tulee maksaa jäännösvero tai tuleeko sinun maksaa veroja Youtube-kanavasi mainostuloista? Olemme tänään julkaisseet uuden Verokurko-pelin, jossa käsitellään erilaisia verotukseen liittyviä asioita. Onko sinusta Verokurkoksi ja top-listan kärkipaikalle? Kokeile heti!

  Verokurko-peli on tehty yhteistyössä Verokampus.fi-sivuston kanssa.

 • Leijonavisassa uusia kysymyksiä mm-jääkiekosta koko turnauksen ajan

  8.5.2017

  Oletko jo kokeillut Leijonavisaa? Visassa saat kysymyksiä jääkiekon miesten mm-turnauksesta, sen tapahtumista, pelaajista ja joukkueista. Uusia kysymyksiä lisätään visaan koko turnauksen ajan.

  Pelaa Leijonavisaa täällä!

 • Onko sinusta Metsä- tai Riistatietäjäksi?

  10.4.2017

  Testaa tietosi Suomen metsistä ja metsästyksestä uudistuneissa Älypää Metsä ja Metsästys visoissa. Voit pelin jälkeen osallistua Metsälehden arvontaan, jossa voit voittaa 140€ arvoisen lahjakortin Metsäkustannuksen verkkokauppaan.

 • Pelaa Salibandyvisaa ja voita liput Salibandyliigan Superfinaaliin!

  6.4.2017

  Olemme julkaisseet yhdessä Salibandyliiton kanssa tehdyn Salibandyvisan. Testaa tietosi salibandyn säännöistä, historiasta ja erotuomarina toimimisesta. Visan jälkeen voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput Salibandyliigan Superfinaaliin Hartwall Arenalle 22.4.2017.

  Pelaa Salibandyvisaa!

 • Pelaa uutta YK-liiton visaa!

  31.3.2017

  YK-liiton Pallonkutistaja-visa on saanut uuden nimen Kestävän kehityksen visa, ja myös visan sisältö ja ulkoasu on päivitetty. Käy testaamassa tietosi uudistuneessa visassa!

  Pelaa Kestävän kehityksen visaa.

 • Uusi Muistikuvavisa julkaistu

  13.3.2017

  Olemme julkaisseet tänään uuden Muistikuvavisan. Pelissä sinulle esitetään kuvaa 10 sekuntia, jonka jälkeen saat kysymyksen tästä kuvasta. Parhaat pisteet saadaksesi paina kuvan yksityiskohdat tarkasti mieleesi!

  Pelissä voit myös osallistua Bethoverin tuotepaketin arvontaan 9.4.2017 saakka. Pelaa Muistikuvavisaa ja osallistu arvontaan!

Älypää tiedottaa

 • Testaa tietosi tekijänoikeuksista!

  1.11.2017

  Älypää Tekijänoikeusvisaan on lisätty uusia kysymyksiä ja myös vanhoja kysymyksiä on päivitetty. Käy testaamassa tietosi tekijänoikeuksista!

 • Kauhu-visa päivittyi!

  30.10.2017

  Halloweenin kunniaksi olemme päivittäneet Kauhu-visaamme uusilla karmivilla kysymyksillä! Käy kokeilemassa - jos uskallat!

 • Uutta pelattavaa Luonto-visassa!

  16.10.2017

  Syksy on oivaa aikaa seikkailla nauttimassa luonnosta! Luonto-visaa on päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä, joten siinä vaiheessa kun päivän retkeilyt ovat takanapäin, on hyvä hetki testata oma tietämys sekä Suomen että koko muun maailman luonnosta!

  Pelaa Älypään Luonto-visaa!

Lue lisää tiedotteita

Älypää tiedottaa:
Yhteistyökumppani
Bingoon.fi
 • Pelikone Älypää ratkaisut yrityksille