Laki ja oikeus - Yhteisövisat - Sekalaiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 11 jäsentä. Listalle vaaditaan 10 907 pistettä. Visaa on pelattu 143 251 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 2 610 kertaa.

Laki ja oikeus

1150 kysymystä oikeus- ja valtiojärjestyksestä, juridiikasta, filosofiasta, yhteiskuntahistoriasta ja niitä sivuavista aihealueista.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän

Viimeisimmät tapahtumat

Laki ja oikeus - Keskustelua pelistä

 • kid curry

  15.8.2017 klo 19:20

  Kiitos luottamuksesta, Larsöde! Siihen rajaan on kova pyrkimys, ehkäpä se vielä jonain kauniina päivänä menee rikki.

 • 15.8.2017 klo 16:54

  Yrittävää ei laiteta. Pitäisiköhän ostaa jotain luonnontuotetta, jotta sormet notkistuisivat tuonne 18.500 pisteeseen! Kid sen rikkoo, jos kuka. Minä vaan peesailen!

 • kid curry

  15.8.2017 klo 15:34

  Kiitos! Larsöde kiritti minua hyvin omalla hienolla tuloksellaan.

 • Parmenides

  15.8.2017 klo 10:05

  Onnittelut kid currylle 18 442 pisteen huipputuloksesta, jolla hän vankisti asemaansa kuukausilistan ykkösenä. Myös Larsöde on parannellut asemiaan listan kakkossijalla livingin mahdollisen nousukiidon varalta. Tsemppiä vaan kaikille kolmelle. Paras voittakoon.

 • living

  9.8.2017 klo 20:38

  Kyllä todellakin pitäisi kiiruhtaa ajoittain hitaasti, muttei vain oikein malta. Toki tässä kuun alussa heti, kun oli pitempi tauko ihan, tein niin. Oli ihan pakko lukea taasen useimmat kysymyksetkin ajatuksen kera, ja siten ei niin pahasti tullut kaikkia mokia, mutta nyt kuitenkin taas yrittää nopeammin tehdä, ja kyllä se virheinä kostautuu. Tässä ei onneksi tule sanktioita, joten voi touhottaa uudestaan, jos menee pieleen. Työssä ei ole tämmöiseen varaa. Tämä erottaakin vapaa-ajan ja työn toisistaan. :)

 • kid curry

  9.8.2017 klo 19:02

  Pitää paikkansa, "hitaasti" oppimalla voi virheitänsä korjailla. Kun vain malttaisi näin opetella...

 • Parmenides

  9.8.2017 klo 12:03

  Sitä kai kutsutaan lukkiutumiseksi, tuttu ilmiö ja kiusallinen. Koodattavan vihjeen kanssa kilpailee jokin muusta yhteydestä mukaan tarttunut vihje, joka vahvistuu sitä mukaa kun kysymykseen vastaa väärin. Joskus on apua siitä, että pelailee muutaman pelin päivässä hitaasti ja ajatuksella, jolloin virheelliset koodaukset on helpompi purkaa.

 • living

  9.8.2017 klo 09:35

  Myönnän itse kokevani samaa, Kid! Joistakin ei jää tuntumaa. En tiedä, mistä johtuu. Niiden kanssa takkuan yhä vaan. No, ehkä on parempi vain tajuta, etten ole kone vaan inhimillistä on erehtyminen. Ei kait keneltäkään suju kaikki edes omissa töissään kuin tanssi. On päiviä, jolloin on takkuisempaa jo aamusta asti ihan kaikki. Kahvit syliin aamulla ja sitä rataa...

 • kid curry

  9.8.2017 klo 07:54

  Sitten on nämä kysymykset, joihin lähes aina tulee vastattua väärin. Niihin ei saa otetta, eli kysymyksestä tai vastausvaihtoehdoista ei saa sellaista tunnistekoodia, että menisi oikein! Ärsyttävää!

 • living

  8.8.2017 klo 21:42

  Larsöde on aivan oikeassa. Tyvestä latvaan noustaan. Siis ei sinne oikotietä ole. On opeteltava ensin, että ne osaa. Uudet kysymykset hieman aina tulevat ns. yllättäen, mutta niitä on sen verran niukkaan tahtiin, ettei haittaa. Vaikka jo itse olen käynyt läpi taas nämä kysymykset niin kyllä vain on päivästä kiinni, miten se vire löytyy vai löytyykö sitä juurikaan.