Lampaansyöjät - Yhteisövisat - Kirjallisuus - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 6 jäsentä. Listalle vaaditaan 13 177 pistettä. Visaa on pelattu 16 505 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 78 kertaa.

Lampaansyöjät

Veikko Huovisen suositun kaksikon - Sepen ja Valtterin matkatarinaan perustuvia kyssäreitä. Ja hieman myös elokuvasta.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän

Viimeisimmät tapahtumat

Lampaansyöjät - Keskustelua pelistä

 • Poropaimen2

  2.10.2017 klo 18:58

  Jym tuliko lammasta syötyä? Ittellä hurahtanu kesä syksyyn haukea syödessä, kun ei juuri muuta ole saanut, yks taimen ja kasa ahvenia joista yks sentään yli kilonen. Kohta on veneennosto edessä. Aika hyytävät kelit alkaa jo olemaan, vaatetta pitää aina vaan lisätä jos meinaa veneessä tareta.

 • jym

  10.7.2017 klo 13:31

  Vilposta on ollut täällä etelässäkin. Lampaansyöntireissulle Sepen ja Valtterin jalanjäljissä tekisi mieli lähteä, mutta pari viikkoa olisi vielä kärvisteltävä töissä. Noh näkkyypähän!

 • Poropaimen2

  7.7.2017 klo 12:07

  Mitäpä Comukselle ja Jymille kuuluu? Niinsanottu kesäkin saapui Kemijärvelle, tosin myöhään. Veneenlasku venyi kesäkuulle kun järvi oli jäässä ja veet vähissä pitkän ja vähälumisen talven jäliltä. Senjälkeen on sitten vesisateita piisannutkin. Kalansaaliitkin jääny vähiin, pelkkää jänkhäkoiraa vaan lapettu venneeseen. Tänä viikonloppuna on yöttämien öiden festarit ja sunnuntaina sitten laskeekin jo aurinko. Hyvää Kesän jatkoa.

 • Poropaimen2

  23.4.2017 klo 12:48

  Mikäpä se on Comuksen vointi? Toivottavasti olet toipunut hyvin. Kevät saapuu hittaasti tänävuonna tänne Koillis-Kairaan niinpä tässä on joutanut pelailemaan. Tuolle jymille en vain pärjää vaikka kuinka yritän, liian hitaat kädet ja järki.

 • Poropaimen2

  26.2.2017 klo 11:42

  Vähän on vilpoista tuo telttailu tähän aikaan vuoesta ja venekin pittäis vaihtaa moottorikelkkaan. Ja vaiten net lampaatkin ovatten lampolasa tähän aikhaan vuoesta. Pilkkikelit ovatten kyllä hyvät jotta kalaruoka ei liene ongelma. Voishan net lampaat tieten vaihtaa porroon, vaan lummeen jääpi niin selvät jälet ja nuo poroisännät on vaiten häjympiä kuin lampurit.

 • jym

  23.2.2017 klo 20:02

  "Operaatio lampaansyöjät alkaa maanantaina. Hio puukko ja valkosipulin kynnet teräviksi. Liitto Kalajoen matkailumajalla sunnuntai-illalla."

 • Poropaimen2

  5.12.2016 klo 11:44

  Parantelehan ittes, kyllä met maltamme odottaa. Kiinalaiset ruukkaa sanoa ettei mikään ole niin tärkiää kuin puutarhanhoito ja ei sekään niin tärkiää oo kuin oman terveyden hoito. Kohtsilteen on aika vaihtaa lammas kinkkuun, niin jotta hyviä pyhiä ja paranemista.

 • jym

  4.12.2016 klo 18:33

  Kyllähän tämä vanhakin setti kelpaa, älä suotta ota turhia paineita. Paranemisia ja kaikkea hyvää toivotellen, jym!

 • comus

  3.12.2016 klo 11:43

  Täytyypä oikein nyt anteeksi pyydellen kommentoida... kun on jäänyt visan laajennusprojekti alkumetreille. Syy on se henkilökohtainen... muttei liity shotteihin. Hehe! .....enkä erityistä selittelemistä halua tässä viritellä. Mutta asiaan liittyy elokuinen p-pyöräkolari, parin viikon tajuttomuus ja puolentoista kuukauden sairaalahoito aivolääkkeineen. Tästä syystä on keskittyminen hankalaa, eikä jatkosta uskalla nyt vielä lupailla. Eilen löytyi sattumalta juupparista se elokuvattu lampaan syöjät. Vaikkei erityisen ansiokas elokuvaksi, niin ajan kuvaa siinä on paljon. Katselin niiskutellen ja lapsuutta muistellen. https://www.youtube.com/watch?v=30O92g4BXJk Kun kerran jatkokyssärit vielä odotuttavat, suosittelen visanälkäisille tekemiäni Päätalo- ja Waltariaiheisia visoja. Ja onhan siellä Simpauttajakin. HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!

 • Poropaimen2

  12.11.2016 klo 15:35

  Heippa Comus! Ompas set ollut sitkiä lammas pehmitettäväksi, vai onko niitä shottimoukkuja mennynnä liian kanssa? Täällä minä ja varmaan Jym tahollaan oottelemme malttamattomina täysmittaista visaa kehiin. Nyt olis tässä lonkkaleikkauksesta toipuessa hyvää aikaa pelailla kun ei kalaan ja mehtälle pääse muutamiin aikoihin. Hyvää talven ja kaamoksen alkua, täälläkin kymmenkunta senttiä lunta, etelässähän sitä tänävuonna on reippaasti. Pakkaset on kyllä paukkuneet joten sekä järvellä että joella on talvikalan pyyntiin jo päästy ja tulostakin on tullut kuulemma ja näkemä oikein mukavasti. Niin jotta epäkettumaisesti sanoen söis sitä siikaa ja kuhaa ittekin jos sais.