Taivaan tulet - Yhteisövisat - Tv - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 22 jäsentä. Listalle vaaditaan 16 728 pistettä. Visaa on pelattu 541 846 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 6 533 kertaa.

Taivaan tulet

Kysymyksiä Taivaan tulet draamasarjan ja kirjojen pohjalta. Yhteensä kaikkiaan 316 kysymystä.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän

Viimeisimmät tapahtumat

Taivaan tulet - Keskustelua pelistä

 • Sam_Lu c k y

  17.3.2017 klo 20:16

  Onnea pelaajille, aiiivan huimista tuloksista tällä kuulla "tälläkin kuulla" :-) Ennätys taas mennyt rikki, huh huh.

 • Sam_Lu c k y

  7.2.2017 klo 20:05

  ja Piiamari 18 845, on se huikea!

 • Sam_Lu c k y

  6.2.2017 klo 18:51

  Mitä minun silmäni näkevätkään!? Onko valtikka vaihtunut!? Uskomatonta, mutta totta! Terho kalevi tehnyt aikamoisen jytkyn!! Onnea! Piiamari on minun mielestä ollut voittamaton, mutta nyt perun puheeni, ja jännityksellä jään seuraamaan tämän kuukauden taistelua :-) Huimia tuloksia, ei voi muuta sanoa, ja onnea molemmille. Huomenna varmaan kun katson, niin poropaimen on pamauttanut vielä kovemman tuloksen.

 • Sam_Lu c k y

  23.1.2017 klo 19:29

  Sinut pitäisi palkata kempan mainostajaksi. Oli niin hyvä mainospuhe, että varmana olisi kempassa tungosta hyvinkin nopeasti :-) Tuo pelien pelaamisen laskutoimitus on kiitettävää luokkaa, ja laittaa oikein ajattelemaan, että huh huh. Nautihan upeista talvikeleistä, niin ja kohta upeista kevätkeleistä, onhan päivä pidentynyt jo aika selkeästi. kaikille muillekin pelaajille aurinkoisia ilmoja,sekä huipputuloksia peleissä!

 • Poropaimen2

  18.1.2017 klo 09:59

  No nyt on Kempassa turisteille ja mikä ettei meillekin hyvät hiihtokelit. Puolisen metriä lunta ja alle 10 asteen pakkaset. Turistit tulkaa tuppukylään tänne, rahat tuokaa ja rikkaat ystävänne. Täällä ei turistille käy niinkuin Jemenissä, hyvänä pietään ja passataan. No se siitä matkailumainonnasta. Tossa kun Tuntematon sotilas saavutti miljoonan pelin rajapyykin niin laskeskelin vähän tilastoja ja raakaa matematiikkaa. 500t pelin pelaaminen rapian yhden pelin minuuttivauhdilla 24t vuorokaudessa vie aikaa noin vuoden, huh, huh. Siitä kun lähtis laskemaan kuinka paljon kaikkien älypääpelien pelaamiseen on käytetty aikaa? No se siitä hyvää talven jatkoa Samille ja pelaajille, meillä on miljoonaan vielä muutama peli pelaamatta.

 • Sam_Lu c k y

  8.1.2017 klo 18:02

  heh, no niinpä onkin! Aivan ilmetty Aimo Peltoniemi! :-) hauska bongaus.

 • Poropaimen2

  7.1.2017 klo 11:22

  Hah hah hah. Katsokaa tämän päivän HS-nettilehteä. Siinä on kuva Floridan poliiseista terroristijahdissa. Aimo Peltoniemi on Taivaan Tulien loputtua siirtynyt Floridan poliisiin. Ihan ilmielävästi Aimon näköinen poliisi siinä rynkky kädessä. oisin laittanut kuvan mutta tähän ei näköjään voi kopioida.

 • Sam_Lu c k y

  4.1.2017 klo 17:02

  Kyllä, olen samaa mieltä. Piiamari on aivan "toiselta planeetalta" ja pammauttaa 19t rikki, päivänä minä hyvänsä. Onnea jo etukäteen! :-) mutta pitää muistaa myös terho kalevi, Viennetta, ja Poropaimen2. Kaikki uskollisia taivaan tulien pelaajia, ja jokaisella huikea tulos pelattuna, onnea! No jo on aikoihin eletty jos vennättä ja arabiiaa kempassa kuultu enemmin kuin kotimaista. Niin se maailma muuttuu. Tosiaan, nyt ei tarkene edes pilkille tai reikä jäätyy :-) kaakossakin on 21 pakkasta ja kauhia tuuli siihen päälle. Hampaat kalisee niin, että paikat meinaa tippua.

 • Poropaimen2

  2.1.2017 klo 13:35

  Terveiset täältä Kempasta Samille ja kaikille pelaajille. On se kone tuo Piiamari en hämmästyis vaikka se jonnain päivänä paukauttais 19t mittariin. Vuos vaihtu Kempassa tosi kansainvälisesti. Taivaan Tulien aukiolla kuuli vuen vaihtuessa enempi arabiaa ja venättä kuin suomenkieltä. Täälä pakkasta ja lunta piisaa. Lonkkakin on jo niin parantunu että vois pilkille lähtiä, sais pyyntituoretta kalaa ei pakastettua, tirsk. Taivahan tulia on jo näkynyt nyt vaan on niin utuista ettei taivas näy. Eilennä pelasin vuoen vaihtumisen kunniaksi 22 eri peliä niinku vuoen pohjat. Niin jotta hyvvää alkanutta vuotta ja pietään sormet notkeina.

 • Sam_Lu c k y

  1.1.2017 klo 15:18

  Hyvää alkanutta vuotta 2017, pelaajille! Pikku pakkasella mennään etelämmässä, mutta kovia pakkasia uhkaili loppuviikolle. Silloin on parasta olla sisätiloissa ja pelata taivaan tulia :-) Kempassa varmaan näkee taivaallakin lähiaikoina taivaan tulia. On senverran kirkkaat ja kylmät ilmat tulossa.