Blogin nimi: Puhelinmyyjien puolesta!

Blogi aloitettu: 29.1.2009
Blogimerkintöjä: 1 kpl
Avainsanat: Puhelinmyyjä, puhelinmyynti kpl
 • Ensimmäinen blogi..PUHELINMYYMISESTÄ29.1.2009 klo 00:58

  Ensimmäistä kertaa kirjoittelen blogia, varmaankin rikon kaikki säännöt miten blogia kirjoitellaan, mutta hälläpä sillä on väliä. Haluanpa tällä kertaa ilmaista tunteeni julkisesti, joka koskee Puhelinmyyntiä.
    Työskentelen itse pyhelinmyyjänä ja toteanpa, että olen sitä rehellistä sakkia joka työskentelee tavallisella tuntipalkalla isossa yrityksessä jonka nimi on Teleperformance. Jotkut päivät ovat hyviä ja jotkut huonoja, ja mitkä sen huonoksi tekevät ovat inhottavat ihmiset, jotka eivät ajattele sitä mitä sanotaan tai kysytään vaan käyttäytyvät kuin kuurot nauhurit. 
    Itse voin hyväksyä täydellisesti, että ihminen ei ole kiinnostunut ostamaan mitään, mutta voisihan sitä vähän edes yrittää olla ystävällinen meitä kohti kun me teemme vain osan työtämme, emme me rettelöi tahallamme kanssanne. Teillä, luurin toisessa päässä, on vain ollut joko huono tuuri, huono päivä tai sitten olette vain muuten vaan typeriä.
  Esimerkki joka ärsyttää minua:
  Minä Puhelinmyyjä: - Hyvää päivää, työskentelen sille ja sille ja siitä ja siitä asiasta, toivottavasti en häiritse teitä/keskeytä mitään?
  Asiakas: - Ette.
  Minä P.: No, hyvä ... [Kerron tuotteesta suun. 1-5minuuttia]
  Asiakas: EI, EI, EI, minulla ei ole aikaa tähän, olen laittamassa ruokaa..!
  Tämä on yksi esimerkki joka ärsyttää/raivostuttaa minua ja varmaankin monta muutakin puhelinmyyjää. Sanokaa kun kystään jos keskeytämme tai häiritsemme jotain jo alusta lähtien!

  On myös muitakin asiakastapauksia mitkä voivat olla hyvin hermostuttavia meitä puhelinmyyjiä kohti, mutta en jaksa sanella niitä kaikkia, ehkä jonakin toisena iltana.

  Hyvät ihmiset, pyydän vaan kauniisti, että olkaa ymmärtäväisiä meitä puhelinmyyjiä kohti. Voimme ymmärtää hyvin että olette tulleet huijatuksi aikasimmilta, teillä ei ole kiinnostusta koska teillä on muutto, että teillä ei ole aikaa koska valmistatte ruokaa, tai mitä muuta tahansa, mutta ellette sano miksi ja koska niin te tulette pysymään meidän pulinlistallamme monta viikkoa, kuukautta ja ehkä myös vuosia! Me tarvitsemme tietää miksi, että voimme napsauttaa oikeata vaihtoehtoa rekisteriimme. Jos ette vastaa kunnolla niin te joudutte siihen ikuiseen kierrokseen, koska ei ole tullut ilmi syytä teidän kieltäytymiseen kuunnella meitä tai meidän tarjoustamme.

  Olemme myös ihmisiä, emme mitään hirviöitä tai paholaisia!

  Kiitos.

  Terveisin puhelinmyyjä Gbg:sta.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita