Blogi aloitettu: 31.7.2007
Blogimerkintöjä: 3 kpl
 • kesäloman päättyminen16.6.2008 klo 16:58

  Huomenna olisi viimeinen kesälomapäivänä. Ja pitäisi keskiviikkon mennä töihin. Loma oli muutenkin lyhyt, mutta loma on aina loma. Vein esikoisenieilen leirille johon osallistuu ensimmäistä kertaan. Leiri kestää 4yötä ja 5pv. Oli oikein reipas tyttö. Nuorempi tyttöni saan nyt laatu aikaa äidiltään. Ollaan syöty mansikoita ja huomenna mennään pizzalle. Käy välillä pelailemmassa älypäätäkin. Mahojong on loistava.

  -Tinde-


 • Esikoiseni14.8.2007 klo 11:10

  Tänään lähti esikoiseni koulutielle. Kyllä uutta koululaista jännitti tänään kovasti kuten myös vanhempiansa :) Onneksi koulu on n.700m päässä ja pääsi myös iltapäiväkerhoon...


 • Kesänloman päättyminen31.7.2007 klo 20:34

  No huomenna pitäisi aloittaa sitte 4 ja puolen viikon kesäloman jälkeen työt, mutta kyllä minä sitä kaipaan, kun olen ollut ainakin 3 vko palkkattomalla. Rahat tuppaa loppua. Kaiken tässä kruunaa, että olen saanut vakituisen työpaikan.Työt alkaisi heti kolmen päivän koulutuksella. Minun esikoinen aloittaa tänä syksynä myös koulun ja sen huomasi lomalla, että jännitystä on hiukan ilmassa. Eli minulla alkaa toisaalta nyt loma, kun pääsee kotoa pois, heh heh.

Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita