Blogin nimi: @blogi

Blogi aloitettu: 5.6.2007
Blogimerkintöjä: 37 kpl
Avainsanat: Sekalaista huomiointia, kuvausta, pohdiskelua ja p kpl
 • Hmm.1.11.2010 klo 00:39  Kommentoi (0)

  Tässä tauon jälkeen poiketen pelaamassa, terveyttä koettelemassa, totesin mainoksilla tuotteita tuputettavan, mutta en halunnut tuotekisaan osallistua. Missäkö lie syy, mutta sen jälkeiset top-listan pelitulokseni eivät rekisteröityneet. No, jääköön sitten ko. peli tauolle. :/


 • Hysterisoitu sikamaisuus2.9.2009 klo 18:05  Kommentoi (0)

  Kuten monen muun taudin ja ulkopuolisen tahon uhka (ufot, hui hui), myös sikainfluessan massiivinen uhka ihmiskunnalle on paljastunut hysterisoiduksi paisutteluksi, jossa media ja medikalisaatio tai ainakin lääkeyhtiöt ovat lyöneet kättä päälle ja lompakolle. Pandemiaa siitä ei siis voi tulla. Mutta kipeäksi kyllä voi, ja osaaottavasti sitä nyt minäkin :P köh köh...

  Ja noin muutenkin siat ovat jo joutuneet kurjasti kärsimään ;p

  Toisenlaista sika(mais)naisuuttakin on. Tavallaan esim. Audin myyntijohtajan naiskuvauksissa. Kenties Audin logo kuvastaakin sekä rannekorua että käsirautoja keittiössä (tse tse..). No, ehkä jätän aiheen parempaan käsittelyyn muille ja otan itse levon kannalta..

  Älkää sairastuko, tai jos sairastutte, älkää olko kyllin tervehtymättä.


 • Madonna @ Hki, Jätkäsaareessa7.8.2009 klo 17:40  Kommentoi (1)

  Ja kannatti munkin käydä :) Musa jees, mainio sää ja bonuksena täysikuu. Jalat tosin meni ihan tukkoon kävelystä, seisoskelusta, tanssimisesta, kävelystä ja viel bussissa seisoskelusta. Tunnelma paikalla aika hyvä, vaik suomalaisethan oli taas pääosin turhan jäykkiä irroittelemaan ja tanssimaan. Lämppärinä ollut Dj Oakenfold oli laimeahko, toisaalta yleisö tanssi lähinnä vain Darude-samplailu-pätkässä. Madonnan musa oli keskivaiheilla pliisuhkoa, ne miksailut ei niin tanssittanut, mut loppuosuus kuroi umpeen (etenkin Like a prayer samplaten Felixin Don't u want me, sekä Ray of light ja Give it to me). Ja välissä oli hyvä, vaikkakin lyhyt, Jackon muistosetti. Tattis :)

  (Äänentoisto paikalla oli hyvä, linkin rätinä kännykamerasta.)

  http://www.youtube.com/watch?v=DU47xM72ARA • Vaelluksella internetissä12.6.2009 klo 23:49  Kommentoi (0)

  Matkailu avartaa, nähtävästi myös internetissä.

  Älypähkäilyni on ollut edellä mainitun myötä nyt vähäisempää, ja kenties se kesällä aika vähäisenä pysyykin, mutta kukapa vielä tietää..

  Käyn täällä silti toisinaan. Vehreää kesää kaikille siitä pitäville :)

  Ps. Jos merikotkanpoikasten kehittyminen kiinnostaa, katso valoisaan aikaan seuraavaa eestiläistä linkkiä (klikkaa siinä kotkankuvaa):

  http://www.eenet.ee/EENet/


 • Heräävä ja herättävä luonto11.4.2009 klo 12:02  Kommentoi (0)

  Pääsiäisenä, uskonnollisesta mentaliteetista luopuneena, mieluusti makoilisin laskemassa lampaita unien virtaavissa uhkasimulaattoreissa ja yöunelmissa. Mutta voi ei, ei voi. Kun naapuruston pikku- tai käpytikka on keksinyt soidintoteemikseen kattopellin, jonka vierestä ennen aamuseiskaa kuunnellen on monenlaisia vaikutuksia :O

  Mieluisaa silti on luonnon herääminen. Viikko sitten Keskuspuistossa kuulin kevään ensimmäisen peipon liverryksen, ja äänessä olivat myös mm. sepelkyyhkyt ja varpushaukka. Eilen eloisaa konserttoa parvekkeella kuunnellessani palkitsin tiaisia almuilla. Siinä sinitiaisen uomissa kädelle tuli tuntematon kuusitiainen, itsekin hölmistyen.

  Luonnon herättävä vaikutus ei tietysti kaikkiin ulotu, eika kaikkiin tarvitsekaan, osa on valveilla muutenkin, osa taas liian paatuneita, pelokkaita tai pöljiä havahtuakseen ja pitäytyvät ökylinjallaan arvoillaan ja tavoillaan. Toisaalta, jos haluaa patetisoida, niin pikku Telluksemme vinkaisu ei kauas ja kovaa galaksimmekaan avaruudessa kaiu. Mutta kuunnelkaamme kun voimme, tsirp!


 • Taloyhtiö31.3.2009 klo 23:49  Kommentoi (0)

  on erityinen yhtiö. Siinä on hyvä jonkun olla, jottei olisi pelkkä tyhjiö. Mutta onko siinä kivaa olla? Toisaalta, poissaolevana vois olla viel selkeämmin tyhmiö (vrt. "politiikka on tyhmää, ei siis kannata äänestää"). Hm, hallituksen pj:na näkee maailmaa. Siis maata, johon ja josta huolet kaivetaan, ja ilmaa, joita mm. urakoitsijat pyrkii täyttelemään ja lisäämään. By the way, mieluusti vastaanotan esim. kommenttia keinoista lisätä myös taloyhtiön toimivuutta :)

  Ps. Tuo (sähkö)valoton lauantai-illan tunti oli hyvästä. Alun nihkeyden jälkeen hämäryys tuntui henkisesti hyvältä, oikealta, ja samoin naapuritalojen osallistuminen asiaan. Voisi olla säännöllisesti moinen. Ja sellainen, josta Ylen pääuutiset kunnolla valistaisi.


 • Lintsin jatkot8.12.2008 klo 17:27  Kommentoi (0)

  Oli siis Te@terissa. On Tanja kaunis, vaikka hälläkin stressiä ollut. Ja ympäristöasioistakin puhui, hyvä. Mut joutuikohan pitkä ja hiljaisempi, kohteliaan oloinen miehensä kumartamaan sisääntullessaan?

  http://www.yle.fi/java/areena/dispatcher/1704052.asx?bitrate=1
  http://areena.yle.fi/toista?id=1704052


 • kreivin aikaan11.11.2008 klo 11:11  Kommentoi (0)

  .. tuntuu olevan aika tuulista..


 • Uutta Saumaa Alkuun5.11.2008 klo 17:54  Kommentoi (0)

  .. tai miten sen sanoisi, Bushin kausien jälkeen..

  Onnittelut ameriikalle ja todennäköisesti meille muillekin!


 • Be(dop)ing17.8.2008 klo 14:57  Kommentoi (0)

  Eläköön eettinen urheilu! Sitäkin löytyy Pekingistä. Ehkäpä myös Niemisessä ja Stenissä sekä O-P Karjalaisessa, jotka pärjäsivät kisoissa tänään erinomaisesti - ja ovat tuntemani mukaan hyviä tyyppejä. Mutta eettisyyttä ei huippu-urheilun arvomaailmassa useimmiten arvosteta. Mm. pikajuoksija Boltia ja uimari Phelpsiä (ilman dopingia olisivat hitaampia honkkeleita) hehkutetaan loisteessa ja palvoen monissa Suomenkin urheilumedioissa. Palvoisivatkohan ko. tahot myös vaikka Hitlerin (ja Putinin ja Bushin) ns. suuria saavutuksia keinoja kaihtamatta, huumeidenvälitystä tai Kiinan diktatuuria?


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita