Blogi - seitsenpiste - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: Jotain jostain..

Blogi aloitettu: 27.4.2008
Blogimerkintöjä: 4 kpl
 • Sataa sataa...28.10.2008 klo 21:14  Kommentoi (0)

  ...ropsuttaa, tiritiri pum :) Tiedä enää mitä odottaa, lumipeitettä valaisemaan vaiko jo kevättä ronttisotineen :)) Ehkä kuitenkin vaan pitää olla tyytyväinen siihen missä nyt mennään, elää päivä kerrallaan.
  Hyvää tätä päivää kaikille!! Pelaillaan!! :)


 • Niin söpö mutta kun...13.5.2008 klo 12:57  Kommentoi (0)


 • Minä vastaan.....13.5.2008 klo 12:52  Kommentoi (0)

  just niin :))) Joka keväinen sota taas menossa :))) Minä vastaan voikukat. Aina ne voittaa mutta onpahan jotain tekemistä :)) Piti tulla hetkeksi henkähtämään vaikka luonto on nyt niin kaunis ettei sisätiloissa paljoa malta olla. Pitäisiköhän taas mennä katsomaan..juuri nujerrettu keltapää taas terhakkaasti pystyssä. Voi tätä riemua :)))


 • Siinä se :) ..seitsenpiste27.4.2008 klo 09:15  Kommentoi (0)


  Piti sitten kurkata tämäkin puoli. Kevättä varmaan rinnassa.
  Epätoivoisesti (naureskellen) yrittänyt päihittää porukoita seniorissa ja murteessa ja jaijaijai, huonoin tuloksin. Liian hätäinen vai mistähän johtuu. No joo, hidas, hiiiiidaaaas ja kun ei tiedä niin ei tiedä :) Siis kone, kyllähän minä!!!!!

  Hyvää ja aurinkoista kevättä jos joku käy kurkkaamassa, ja ei kun pelaamaan ! :)


Älypää tiedottaa

 • Hyvää pääsiäistä!

  2.4.2021

  Pääsiäisherkkuja notkuva pöytä, tipuilla ja pupuilla koristeltu koti, muutaman päivän loma ja Älypään Pääsiäisvisa, niistä on mukava pääsiäisaika tehty! Hyvää pääsiäistä kaikille Älypään pelaajille!

 • Radoilla haetaan nyt uutta F1-mestaria. Muistatko sinä vanhat?

  26.3.2021

  Formula 1 -kausi alkaa viikonloppuna Bahrainissa ja päättyy joulukuussa kisattavaan Abu Dhabin Grand Prix'hin. Pitkä ja jännittävä kausi on siis edessä. Formula 1 -visaamme olemme päivittäneet rutkasti uusia kysymyksiä tulevasta kaudesta, kuskeista ja talleista. Käy kokeilemassa pääsetkö top-listalla paalupaikalle!

 • Helpotusta matkakuumeeseen Lomakohteet-visasta!

  9.3.2021

  Kun matkakuume alkaa nostaa päätään eikä vielä ole paras aika hypätä lentokoneen kyytiin, uusilla kysymyksillä päivitetyn Lomakohteet-visan avulla voi tehdä retken maailman suosituimpiin ja mielenkiintoisimpiin matkakohteisiin!

Lue lisää tiedotteita