Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Olen iloinen!10.9.2011 klo 07:41

  Yövyin täällä saunakammarissa ja hain aamuyöstä tietsikan tänne, Ja kas  kummaa! Tämä toimii paremmin kuin vuoteen, yhteys ei katkeillutkaan vähän väliä niinkuin normaalisti. Mistähän moinen johtuu, sitä pähkäilen.? Pistorasia? 

  Taidan hiipiä kurkistamaan joko pojan perhe talossa liikuskelee. Aamukahvit pitäis saada, mummun kahvihammasta pakottaa. Sitten  lähdemmekin sieniretkelle.                                                                                           

  Olipa hauska sieniretki  2,5 v lapsenlapseni on jo aika opetella ainakin kärpässieni, kun se on niin houkuttelevan kaunis ettei vaan vahingossa maistele sitä.                                                                                                                         Aurinko paistoi, ilmassa leijaili hiljakseen kauniinvärisiä puiden lehtiä. Pikkutyttö juoksenteli, popsi puolukoita, kuljetti kepakoita, etsi sieniä ja punaisethan ne tuntuikin kivoimmilta. Poikani kuvasi ja kuvasi,sieniä kastetta ja vaikka mitä..                                                                         Saaliiksi saimme ihanaa lampaankääpää, ja monia rouskuja, herkkutatteja ei näkynyt. Hyvää syksyä lukijoille!                                                                                                   

  Takaisin blogimerkintöihin


sil46

kommentoi 21.1.2012 klo 05:48

Jehu66, kiitos kommentistasi! En ole useinkaan tänne kurkistanut. Joo, meillä on montakin yhteistä juttua. En minäkään aivan tyttönen ole, enkä varmaan aivan kauhean tyhmäkään kun olen tämän ikäisenä opetellut nettiäkin käyttämään. Mutta sitä Pilkunviilaaja visaa en opi vaikka olen yrittänyt. :)DD Sieniä en varmaan tunne niin paljoa kuin Sinä, mutta olen syönyt 40 erilaista sientä, kirjoitin niitä sienikirjaan ylös, mitä mistäkin löysin ja milloin. Luulin että tuo 66 on syntymävuotesi, kiva kun ei ole.

jehu66

kommentoi 7.1.2012 klo 02:14

Heh,heh...no onhan meillä sentään jotakin muutakin yhteistä kun ainoastaan tuo tanssivisa.. Aikoinaan olin hyvinkin aktiivinen sienestäjä ja sanoisin,että tuo sienentuntemuksenikin oli taatusti keskimääräistä parempi...Noo nykyisin jo tuo ikä ja terveys rupee omia rajotuksiaan meikäläiselle jo asetteleen...mutta senverran vieläkin sienessä käydään mitä kunto myöten antaa..Aikoinaan varmaan jonkun 220-230 sientä tunnistin tuosta vaan...heh ja kun täällä vieläkin ilonanne tai harminanne touhuilen niin ilmeisesti oon tunnistamisissani onnistunut vähintään tyydyttävästi..Pienenä selvennyksenä tuo 66 ei tarkoita syntymävuottani...vaan ikääni johon on jo jokunen vuosi tullut lisääkin ton kirjautumisen jälkeen...

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita