Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Karkauspäivän muistoja29.2.2012 klo 12:47

  Tämä karkauspäivä alkoi ilmojen puolesta tosi kauniina, aurinko paistoi, hanki kimmelsi tuhansien timanttejen tavoin silmiä häikäisten. Linnutkin liversivät toisilleen, liekköhän jo pesäpaikkaa suunnittelemassa.

  Vanhoina aikoina karkauspäivänä naiset saivat kosia ja jos kosinta hylättiin niin kosittu joutui hankkimaan kosijalle leninkikankaan. Minä kun olen vähän semmonen keppostentekijä joskus, niin päätinpä nuorena tyttönä leikkimielellä kosia mukavaa nuorta miestä. Leninkikangasta ei kyllä tullut mutta hän lauloi minulle Saku sammakko -laulusta pätkän " Mikset kultaseni kosinut aikanaan....minut Matias myyrälle n.....n..

  Sitten seuraavan leikkimielisen kosinnan vuoksi jouduin/pääsin naimisiin tulevien lasteni isän kanssa. 

  Mukavaa, leikkisää  karkauspäivää kosijoille ja kosittaville!

   

  Takaisin blogimerkintöihin


Superjoukkue

kommentoi 3.3.2012 klo 15:16

Pahus vieköön, kosimiset unohtui, mutta mulla olikin eri jännä päivä tuolloin muutenkin!

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita