Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Tietokoneongelmia27.4.2012 klo 07:49

  Nyt mummu on tosi vihainen. Sopimukseni nettiyhteyden tarjoajan kanssa päättyy kesällä, niinpä hän soitti mulle että mitä olen tykännyt. Vastaukseni oli tyly:"En ikinä huoli mitään mokkulaa tai nettitikkua, se tämä nykyinen ei ole toiminut koskaan kunnolla." (Elisa kyllä toimi paremmin) Niin nyt tää sanoo vasta että sen nimisen tikun kanssa on ollut ongelmia, eikä tarjonnut edes uutta tikkua. Päätinpä sitten kokeilla Prepaid nettitikkua, josko se toimisi paremmin, ja jos ei niin sitten hankin jonkun kiinteän laajakaistan.

  No niin, juuri kun asensin uutta tikkua ohjelmistoineen W-Update latasi samalla päivityksiä ja kehotti sulkemaan koneen, jota en tietenkään tehnyt, kone sammui kesken kaiken asennusten- ja kaikki meni sekaisin Mobile Partner oli keskeneräinen, tyhjä, vain kuvat ei mitään muuta, sille ei voinut tehdä mitään ainakaan mun taidoilla. Kävin vikasietotilassa, no sieltä sain kuitenkin W.Updaten korjattua muttei Mobile P:tä Sitten yöllä keksin - asensin sen uuden nettitikun vielä uudestaan joten se asensi myös uuden Mobilen. Uusi tikku ei kuitenkaan lähtenyt toimimaan ja taas laitoin vanhan "susi"-tikun jolla koitan pärjätä muttei kuitenkaan voi pelata kunnolla. Uusi tikku oli saman merkkinen vaikka eri tarjoajalta ostettu! Voi elämän kevät miksen tarkistanut!

  Nytkin vasta kolmannella yrityksellä tuli verkkoyhteys. 

  Koneeseenkin on tullut jo vikaa  esim. en pysty edes tytölle haasteita laittamaan, sais mokoma firma antaa uuden koneen ja kahden vuoden ilmaiset nettiyhteydet. Näin huonolla tuulella olen nyt. Jos joskus katoan Älypäästä niin tämä Susiyhteystikku on lakannut toimimasta.

  Toivottavasti joku lukee tämän purkaukseni! Hyvää kevättä kaikille.

  Lisäys: Miten ihmeessä W-Update latasi päivityksiä yhtäaikaa kun asensin nettiyhteyttä, ei se ainakaan ennen oo ladannut ilman nettiyhteyttä? 

  Takaisin blogimerkintöihin


KarrLiintola

kommentoi 19.6.2012 klo 21:58

Minäkin luin mummon vuodatuksen tuulariinan kanssa. Toivotaan, että saat sellaisen tikun, jossa 17-18 donan Dtadi- ja Kalakukkovisat muodostuvat rutiinisuorituksiksi! Mukavaa kesää tätäkin kautta sinulle!

lehtima

kommentoi 6.5.2012 klo 20:06

Hei! Täällä lehtima. Luin tämän artikkelisi. Minulla on Saunalahden nettitikku. Eilen soitti mies Saunalahdelta ja tarjosi tehokkaampaa nettitikkua. Tein kaupat. Uuden nettitikun pitäisi olla puolet nopeampi kuin nykyinen eikä tule nettikatkoksia. Hinta tietysti nousee. Nyt maksaa 13,90 kuukaudessa ja uusi 23 euroa kuukaudessa. Tosin kuusi ensimmäistä kuukautta hintaan 17 €/kk. Toivottavasti ongelmasi poistuvat. T. Markku!

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita