Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Uusi laajakaista vau!!!11.7.2012 klo 12:51

  Nytpäs olen nauttinut toden teolla tästä uudesta kiinteästä laajakaistasta, ei tarvi kytätä rinkulaa ja koetella koneen kuumuutta ja pelätä että peli loppuu tai kirjoittaminen keskeytyy. Kahden vuoden kituminen on ohi (toivottavasti). 

  Imeisesti tuota mokkula/nettitikku -yhteyttä ei ole tarkoitettukaan kovaan käyttöön vaan tilapäiseen: mökille matkalle.. ja vähään käyttöön. Jos haluan ottaa läppärin matkalle mukaan voin ostaa R-kioskilta prepaid liittymän tilapäiseen käyttöön. Olen tässä jo paukutellut täysillä aika kauan eikä merkkiäkään yhteyden sammumisesta.

  Suosittelen kiinteää nettiyhteyttä kaikille jotka käyttää konetta paljon.

  13.7.2012 ja perjantai, en kyllä ole taikauskoinen.                         Kolmeen päivään ei ole nettiyhteys katkennut, uskomatonta! On ilo kirjoitella ja surffailla ja lueskennella keskustelupalstoja ja tietysti pelailla. Nyt huomaan missä peleissä on ongelmia muista syistä kuin nettiyhteyksissäni joita olen aina syyttänyt. Yks on koodinmurto ja toinen se vanha mahjong! Muttei haittaa onhan täällä tuhansia visoja ja pelejä yhteensä.

  Hyvää viikonloppua kaikille!

  Takaisin blogimerkintöihin


sil46

kommentoi 13.7.2012 klo 07:58

Voi kun on mukavaa! Kahteen päivään ei ole uusi laajakaistayhteys katkennut, olenpa pystynyt surffailemaan ja tekemään muutaman uuden kysymyksenkin Salkkari Tietous -visaan ja muokata jotain vanhaa, pelaillaan!

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita