Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Tietokoneeni huolto, vau!15.10.2013 klo 12:47

  Olin jo pitkään kamppaillut koneeni kuumenemista vastaan. Kone on ainakin 5 v vanha, otin kosketusalustan ja akun pois käytöstä luullen että ne vaikuttaa kuumenemiseen. Viimeaikoina kone ei toiminut kuin puolesta tunnista korkeintaan yli tunnin ja sitten se ylikuumeni niin että ohjelma katkaisi aina virran kuului vain "klik" ja ruutu pimeni. Kysyin asiantuntijoilta syytä siihen. Syy selvisi: Tuuletusaukot on tukossa, tuuletus ei toimi. Vein eilen heille koneeni huoltoon he purkivat sen osiin ja putsasivat kaikki ja tänään sain sen takaisin. VAU, nyt olen testaillut vehjettä jo tunnin ja näppäimet on suorastaan viileitä. Kone on kuin uusi!

  Kerron tämän siksi että muillakin saattaa olla samantapaisia ongelmia. Mulle ei tullut edes mieleen että tuuletus ei toimi. Luulin jo että pitää ostaa uusi kone, muttei tarvikkaan ihan vielä. Nyt kun mulla on valokuitukaistakin niin olen tyytyväinen. Tiedä vaikka innostuisin yrittämään ennätyksiäkin.

  Kaikille lukijoille toivotan hyvää syksyä!

   

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita