Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Mummun riisuttu Joulu.27.12.2013 klo 18:22

  Olin kertonut kaikille etten ota mitään joululahjoja vastaan kun en tarvitse mitään tässä iässä, mutta kuinka ollakkaan: Älypää -ystävä lähetti lukupaketin, suuri postiauto ajoi pihaan portaitten luo, otin paketin vastaan hämmästellen, kun ei pitänyt tulla lahjoja. Sitten tuli pienikokoinen paketti postilaatikkoon, tyttäreni oli virkannut niin ihanat lapaset etten elämässäni parempia ja kauniinpia ole nähnyt. Ne oli virkattu villalangasta yhdessä pehmeän karvaisen langan kanssa ja kun sujautin käteni lapaseen se tuntui kuin käteni olisi jossain untuvan pehmeydessä. Kyllä ne lahjat kuitenki mieltä lämmitti, vaikka vastustankin sitä mieletöntä jouluhössötystä, miksi pitää lahjoittaa jotain turhaa tavaraa vaikka sitä olisi jo ennestäänkin yllinkyllin. Kummityttöni Kaliforniasta kertoi että anoppi palautti joka joulu lahjansa, kunnes tyttö kysyi mitä anoppi haluaisi joululahjaksi. Hän sanoi haluavansa kummitytön  leipomaa kurpitsapiirakkaa.

  Sellaista elämä on!

   

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita