Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Lunta pihalle, jäitä portaille.13.1.2015 klo 17:31

  Ei sentään tullut lunta tupaan asti eikä jäitä porstuaan. Tänään oli kohtuullisen hyvä potkukelkkakeli. Innoissani kuin pieni lapsi potkuttelin pankkiin ja kauppaan. Tunsin itseni kovin kakaramaiseksi kun tuollaisesta iloitsin. Palattuani reissulta viimeistelin hyvän auraajan jälkiä kun ei voi vaatia että iso traktori voi kaikki pienetkin kolot aurata. Sen jälkeen keitin makoisat kahvit ja sitten päätin vain laiskotella, katsoa TV:tä kuunnella musiikkia ja lukea Somerolehteä, ja sitten vähän Älypäähän kurkistaa.

  On ihanaa kun ei tarvitse enää mennä ansiotöihin. Huomasin sen illalla kun oli kovasti tuulista ja TV:stä ei näkynyt tavalliset kanavat jotka yleensä näkyy, HD1 sentään näkyi muttei 2, 3, 4, sub, AVA, FOX jne..mutta sitten sellaiset kanavat näkyi jotka ei ennen ole näkynyt, esim Kutonen  Alfa 15 ym.. ja jotkut jääkiekko kanavat, niitä oli paljon katsoin vähän Anaheimin  peliä ja vilkaisin vähän muitakin. Luulin että telkkarissa on jotain vikaa, ja yöunet meni. Ajattelin että sama kai se on milloin nukun kun ei tarvi töihin lähteä. Sitten pelailin  aamuun asti. Kun aamulla kurkistin niin vanhat kanavat oli paikoillaan mutta ne oudot kanavat ei auvenneet. Ihmeellistä tämä teknologia!  Myrsky kai heilutteli antennia, pitäisköhän ottaa valokuitukaapeli jo TV:nkin käyttöön, sitä mietin.Tässä läppärissäni valokuitukaapelilla verkkoyhteys toimii parhaiten sen voin alleviivata kokemuksesta voimakkaasti. Hyvää uutta vuotta lukijoilleni ja muillekin vaikka nyt toivotuksissani olen vähän myöhässä.

  Ihanaa olla eläkkeellä.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita