Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kevät tulee ihanaa!31.1.2015 klo 19:37

  Tänään kun potkuttelin kelkalla kauppaan oli lämpöasteita 1 ja ilmassa hienoinen keväisen ilman tuntu. Miksi kevään tulo on mulle niin erityisen mieluisa, sitä mietin joskus--- ehkä siksi kun olen keväällä syntynyt. Tai ehkä siksi kun odotin lapsena lehmän poikimista ja saisin juoda ternimaitoa kyllikseni. Kaikki kasvit kasvaisi, niistä saisi terveellistä ravintoa. Muuttolinnut tulevat ja niitä on kiva seurata kun ne kisailevat pöntöistä. Ilmeisesti olen kevätihminen. Kun vielä kestäisi nää pienet lumipuhurit ja pääsisin pihatöihin, oikein jo sormia syyhyttää mitä laittaisin tänä vuonna kasvamaan. Ainakin chiliä ja ehkäpä uutena kokeiluna kokeilen palsternakkaa vähän kasvattaa.

  Mukavaa keväänodottusta lukijoille!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita