Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Mummun ostokset.9.5.2015 klo 18:45

  Ostinpa Trimmerin ja Porakoneen kun ne voi helpottaa työskentelyä, kun ei kotoista miesapua ole. Porakoneen esttielijä oli huippumukava sain kokeilla akun vaihtamista ja sain paljon tärkeää tietoa. Kone oli kevyt ja uskonpa nyt ettei tuntikaupalla enää tarvi ruuveja vääntää esim. puutarhakalusteiden kanssa. Trimmerin ostin toisesta liikkeestä ja sielläkin palvelu oli huippuhyvää. Trimmerillä voin pahoja paikkoja joihin ei ruohonleikkurilla pääse vähän sievistää.

  Muistan kun eka kerran elämässäni yritin ostaa porakonetta niin myyjä sanoi että meillä on vaan ammatti-ihmisille tarkoitettuja. Kului vuosia ennenkuin noin tärkeää konetta uskalsin mennä ostamaan. Ehkä heillä silloin ei todellakaan ollut mulle sopivaa konetta. Olisivat voineet edes kertoa että jossain muualla voi olla. Nyt olin eri liikkeessä ja sain todella hyvää opastusta. Eikä mua aliarvioitu. Lapset osaavat mun lisäkseni sitä käyttää. Asiakaspalveluun rautakaupoissa kannattaa panostaa.

  Nyt olen tosi ilonen hankinnoistani. Kiitokset paikkakunnan hyvän palvelun liikkeisiin. Mummu!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita