Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Ihana syksy.19.9.2015 klo 19:02

  Syksyllä on ihanaa kun kesällä kuivuudesta kärsineet kasvit saavat vettä varastoon. Ihanaa on myös korjata pienen kasvimaani satoa ja viininmarjoja.  ONNEKSI ei tullut omenoita kiusaksi asti. Kaikki ovat pieniä ja madon syömiä, kun pihlajakaan ei tehnyt yhtäkään marjaa niin pihlajanmarjakoit kävivät omenoiden kimppuun. Ei se mua haittaa kun omenoita oli viime vuonna järkyttävän paljon. Yhtäkään pikkuluumua en ole nähnyt puissani. Ne kukkivat siihen aikaan kun sateet pieksi ja pölyttäjiä ei ollut. Kaiken kaikkiaan olen onnellinen tässä pienessä rintamamiestalossa. Kaikkea ei tarvi kasvaakkaan joka vuosi ei niitä ehdi säilöä. Sieniä vielä kaipaan kun pihallakin kasvaa pulkkosieniä niin eiköhän niitä rouskujakin löydy mielipaikoiltani.

  Mukavaa syksyä kaikille lukijoilleni!

  Takaisin blogimerkintöihin


lehtima

kommentoi 19.9.2015 klo 22:32

Täällä on kyllä pihlajissa marjoja ei kyllä niin paljoa kuin viime syksynä. Kesäkuussa pihlajissa oli kyllä kukkia niin paljon etten koskaan ole nähnyt. Ei sitten tullut marjoja kuitenkaan niin paljoa. Tämä on tuntematon kommentti!

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita