Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Joulun odotusta mummun mökiltä.17.10.2015 klo 18:40

  Pihakalusteet on viety säilöön kuten myös kukkaruukut ja muut kuten ämpärit rännien alta. Hiekoitushiekkaa on ostettu liukastumista ehkäisemään joten olen valmistautunut joulun odotukseen ja kuuntelin jo vähän joulumusiikkiakin.  JOULUPUU ON RAKENNETTU -yhteisövisan  laitoimme pelattavaksi pitkän tauon jälkeen ja siitäpä saa mukavat viritykset muutkin joulua odotellessa. Kannattaa kokeilla se visa ei ole ainakaan liian helppo vaan hyvin monipuolisia kysymyksiä löytyy. Mukavaa joulunaikaa kaikille.T:Mummu

   

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita