Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Mummun jouluvalo suunnitelmat.24.11.2015 klo 18:11

  Ihanaa kun maa tuli valkoiseksi ainakin hetkeksi. Siitä mulle tuli joulumieli ja kävinpä ostamassa hiukan jouluvaloja paristolla toimivia ja myös sähköllä LED- sellaisia saunakammarin ikkunaan ja kuistille. Ne ovat paljon turvallisempia kuin oikeat kynttilät, ajattelin. Tietysti poltan myös oikeitakin kynttilöitä silloin kun voin niitä valvoa. Pihlajan oksilla on pari lyhtyä ja niihin  laitan lyhtykynttilät jotka palavat läpi yön. Jos lunta riittää niin teen lumilyhdyn myös ja ehkäpä lumiukonkin kun ei muutakaan ukkoa ole. Ehkä teen tai ostan jonkun havupallon tai kranssin johon laitan paristoilla toimivia Led-valoja. Tämmöisiä tää mummo haaveilee ja se on kivaa.

  Mukavaa joulun odotusta teille hyvät lukijat!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita