Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Oviongelmia taas.26.1.2016 klo 19:22

  En meinannut päästä tänään ulos kuin työntämällä ja samalla potkaisemalla oven lujasti auki. Luulin että jalka murtuu  kun ranteessakin tunsin vihlaisun, onneksi ei niin käynyt. Sitten reissusta kotiutineena en meinannut päästä sisään. Päätä alkoi särkemään moiset voimanponnistukset. Viime talvena ongelmia ei ollut kun oli lämmintä, edellisenä vuonna paljolti ja ovea korjailtiin. Mutta se on jokavuotinen riesa maa routii ja sille ei voi mitään. Tai voihan sille jos pidän ulko-oven auki kokonaan ja lukitsen välioven.  Laittaisin myös jotain valvontaa ja hälytystä. Onneksi löytyy kaikkeen apua. Tämmöistä nyt vaan kirjoittelen.

  Takaisin blogimerkintöihin


Sanna Enkeli

kommentoi 2.2.2016 klo 07:58

Sitten mies vois hieroa sun ohimoita , laittaa takkaan tulen ja lämpimän viltin lämmittämään....

Sanna Enkeli

kommentoi 2.2.2016 klo 07:55

Tarvitset miehen joka osaa korjata oven :D Ja selänpesijän :D

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita