Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Iskelmät.29.4.2016 klo 19:19

  En ole mikään iskelmien fani mutta kokeilinpa Harju/Pöntistä telkkaristani taustamusiikiksi. Yllätyin kovasti kun sieltä tuli semmoisia kappaleita joita en ollut koskaan kuullut radiosta esim "Bussi Somerolle" vaikka asun Somerolla. Kaikkia muita ihania kappaleita tuli myös joita Lauvantain toivotuissa  kuunneltiin lapsuudessani. Mutta Harju/Pöntinen vois parantaa teksitystään jotta näkisi sohvaltakin kappaleiden nimet ja laulajat. Mulla on iso telkkari mut silti pitää mennä läheltä kurkkaamaan kappaleen tiedot. Toivottavasti Harjulle ja Pöntiselle joku saa viestin perille tätä kautta.

  Terveisin mummu.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita