Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Kevättyöt mökissäni..9.5.2016 klo 19:57

  Kevättöitä on paljon joten en ole ehtinyt kovasti pelaamaan täällä. Olen laittanut tomaatin taimet suurempiin ruukkuhin toinen jo kukkii. Chilitkin on hyvässä vauhdissa tekemään palkoja. Olen istuttanut sipulit, perunat ym..möyhentänyt ensin pienillä voimillani kasvualustan. Valkosipulit istutin jo syksyllä. Olen haravoinut ja miettinyt mihin kaiken roskan saa hävitettyä. Varsinkin pikku risut on inhottavia. Syksyn lehdet ajan leikkurilla pieniksi ne kelpaa katteeksi mihin vaan. Tämmöistä kerroittavaa vaan on mummulla nyt. Mun kasvimaa on tosi pieni mutta kyllä siinäkin ulkoilmaa saa ja liikuntaa.

  Mukavia kevättöitä Älypään pelaajille ja työntekijöille ja muillekkin.

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita