Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Mukavaa marraskuuta.1.11.2016 klo 10:13

  Kesä ja pian syksykin on mennyt kuin siivillä. Mitä olen saanut aikaan , enpä juuri mitään. Noo ainakin jätepapereita kuskasin vähitellen keräysastiaan aina kauppaan mennessä, paristot vein kierrätykseen ja vanhoja puseroita roskiin. Sain laitettua myös ilmoituksen postilaatikkoon ettei mainoksia tulisi. Niitä oli kertynyt varmaan 200 kiloa lyhyessä ajassa. Miksi niitä pitää niin hirveästi lähettää näkeehän sitä kaupassa mitkä ovat tarjouksessa ja jo TV -stä tulee paljon mainoksia että varmaan pysyy ajantasalla tuotteista.

  Nyt on suosittu Joulupuu on rakennettu -musiikkivisa  avattu uusia kysymyksiäkin on lisätty. Visa löytyy yhteisövisojen puolelta. Pianhan tässä ruvetaan lauleskelemaan pikkujoululauluja! Mukavaa joulun odotusta kaikille!

  Takaisin blogimerkintöihin


hiljaisuus

kommentoi 1.11.2016 klo 17:41

Ihanaa marraskuuta Sinullekin! Visa on paras! Lumihiutaleita ootellaan lissää niin pääsee paremmin jouluiseen tunnelmaan! Kiitos! Parhain terveisin, Hiljaisuus

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita