Blogin nimi: Mummun mökiltä

Blogi aloitettu: 31.12.2010
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Joululaulujen kuuntelua.15.12.2016 klo 18:49

  Kuuntelen tässä nyt joululauluja kun ei oikein huvita pelatakkaan. Meneillään on nyt Tarja Turusen levy. Enpä tiedä toista parempaa joka laulaa Jouluyö Juhlayön paremmin kuin hän. Yleensä suuri yleisö laulaa "Jouluyö juhlayön" sanat aivan väärässä rytmissä esim. "taataataa kun pitäis laulaa taatataataa.." vaikken mikään musiikin asiantuntija olekkaan niin kuitenkin tunnen mikä kuulostaa oikealta (tai luulen tuntevani). Ave Maria häneltä on aivan ihana ja "Wal.King in the air" joka on Lumiukko animaatiosta jota nähdään TV:stä joka jouluaattona, toivottavasti vieläkin.

  Hyvää Joulun odotusta teille lukijat! Toivoo Mummu!

  Takaisin blogimerkintöihin


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita