Stadi

Arvostele peli:

Yhteisössä on 108 jäsentä. Listalle vaaditaan 2 677 pistettä. Visaa on pelattu 1 668 142 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 1 486 kertaa.

Stadi

Aitojen stadilaisten, sinne muualta muuttaneiden ja muuten Stadia diggaavien tai vihaavienkin visa, jossa on juuri nyt noin 4200 kysymystä Stadin historiasta, maantieteestä, urheilusta, ihmisistä, tapahtumista yms.

Tulokset

Päivitä

Stadi - Keskustelua pelistä

 • sil46

  24.12.2010 klo 14:14

  Hyvää joulua kaikille. KarrLiintola, voisitko tehdä Stadi 2 visan harjoitusvisaksi, siinä voisi olla 15 kysymystä, aluksi helppoja ja sitten seuraisit % lukemia ja vaikeuttaisit vähitellen. Siten saattaisin saada jopa 5 kysymystä oikein varsinaisessa visassa. Jos et suostu tekemään, voi olla että..minä teen Stadi 1. DD

 • KarrLiintola

  23.12.2010 klo 23:01

  Tähän jatkoksi nyt sitten tiedoksi, että visan 2000. kysymys on pelissä. Paljastan siitä sen verran, että siinä edellytetään taas hieman ilmansuuntien ja merkkihenkilöiden muistomerkkien sijaintien tuntemusta. Eiköhän kysymys kuitenkin ole Stadia tunteville aika helppo. Kaikki muistomerkit ovat Stadin tunnetumpien joukossa. Samalla nyt toivotan kaikille rauhaisaa jouluaikaa riippumatta siitä, oletteko Stadissa vai n.s. böndellä. Böndellä näyttää iso joukko staditietäjiä olevan, joka korostaa vielä heidän suorituksensa arvoa. Asumalla Stadissa väkisin oppii aina jotian maantieteestä yms. muualla asuen tieto ei samalla tavoin kävele päivittäin vastaan.

 • KarrLiintola

  23.12.2010 klo 22:49

  Kiitos toivotuksista! Stadia on pyritty pitämään tietovisanakin, mutta kysymyksiä ei millään ehdi syöttää sillä vauhdilla, etteikö niitä n.s. ulkoakin oppisi. Hauskanpitoa Stadin on tarkoitus olla ja samalla toki oppii n.s. nippelitietoakin sanamukaisesti tällä hetkellä Pohjolan valkeasta kaupungista. Pelin 2000. kysymys on kohtq lähdössä peliin. Tsekkaan vaan varmuudeksi ensin, että onko Notkea Rotta -bändi tehnyt mitään uutta kysymisen arvoista Stadi-musaa, josta kysymyksen voisi tehdä. Mikäli uutta musaa Stadista ei yhtyeeltä löydy, pitänee selvittää vaikka Mäkelänrinteen uintikeskuksen naisten saunan kiuaskivien paino +110 asteen lämpötilassa kosteuden ollessa 80 %:n luokkaa ja tekaista tästä kysymys.

 • kalevi s

  23.12.2010 klo 17:08

  Nämä ÄLYPÄÄ visathan eivät missään määrin perustu älykkyyteen,vaan muistiin ja nopeuteen.Mukavaahan tämä kuitenkin on. Kivaa kun joku viitsii touhuta asian ympärillä.Kaikki KUNNIA KarrLiintolalle ja muille asiaan paneutuneille.Voisimmehan joskus keväämmällä kokeilla vaikka että saisko porukkaa kasaan olusille jonnekin päin Stadia.JOULUISIN terveisin muuttolintu Thaimaasta.

 • tuulariina

  23.12.2010 klo 14:53

  Hyvää Joulua Stadi-visan pelaajille! KLiintolan ahkerasti päivittämän visan ansiosta olen oppinut paljon mielenkiintoisia asioita nykyisestä kotikaupungistani. Visasta saa tiiviissä muodossa tietoa Suomen pääkaupungista, joten sen kokeilemista voi suositella kaikille älypääläisille, joten pelailemisiin :)

 • KarrLiintola

  22.12.2010 klo 03:11

  Merkkipaalu lähestyy ja olisi jo ylitettykin, mutta ajattelin tuota kahdettatuhannetta kysymystä hieman pantata ja siksi visassa on vaatimattomat 1999 kysymystä pelissä tällä hetkellä. Tietysti osa jo käytössä kuluneita, vaikka päivitystyötäkin on pyritty tekemään. Tuo 2000. kysymys ilmestyy peliin kyllä ennen joulua ja ehkä julkistankin se tässä keskustelussa näkyviin. Mukavia pelihetkiä kaikille ja kalevi s voi muistella kotimaataan vaikkapa You tubesta hakemalla Helsinki-aiheista musiikkia, jota mm. esittää Notkea Rotta -yhtye ellei sitten Äksy Koni -yhtyeen musiikki mielytä enemmän. Kaikki voivat pelata sil46:n ajankohtaista visaa Joulupuu on rakennettu tai muuten vaan valmistautua kukin tahoillaan joulun odotukseen.

 • KarrLiintola

  19.12.2010 klo 18:58

  Hei ystävä rakas sil46, huumorilla minä vastasin ja tulkitsin huumoriksi myös oman kommenttisi. Siksi todella puhuin vastauksessani kerrostalojen saunojen kiuaskivien mahtumisesta pikkurahakukkaroosi. Mielestäni kommenttisi keskusteluun oli lyhyesti sanottuna loistava! Kysymyksiä visassa on todella laidasta laitaan ja huumoriakaan ei ole aina unohdettu.

 • sil46

  19.12.2010 klo 18:56

  KarrlLiintola, en nauranut visan kysymyksille vaan itselleni, kun kaks kertaa kompastuin niihin kiuaskiviin.Tämä visa on todella mainio ja haasteellinen,paljon monipuolisia kysymyksiä,voiko visa enää paremmaksi tulla.Pyydän anteeksi jos pahoitit mielesi.Muuten, olen kyllä käynyt Kalliossa 60- luvulla sellaisessa saunassa jonkin kerran.Enkä pidä kerrostalosaunoista. Mulla on tosi vanha hirsisauna,ja siinä on kanssa hyvät löylyt, kiuaskiviä en ole vielä vaihtanut kai ne täytyy joskus, kiitos vinkistä. Hyvää päivänjatkoa ja kiitos avustasi.

 • kalevi s

  19.12.2010 klo 15:08

  Nyt kun mentiin huumorin puolelle niin hyvä kysymys olisi,paljonko painaa kalevi s;n auto nyt kun siinä on mahtava lumikuorma katolla?.Antaa huumorin kukkia ,onhan sitä jo aika paljon kysymyksissä.Hyvää jatkoa sekä Joulua kaikille toivottaa kale.PS: Älä KarrLiintola lannistu,jatka samaan malliin.

 • KarrLiintola

  19.12.2010 klo 13:50

  Voiko olla totta sil46, että olet elämässäsi useamman vuoden selvinnyt ilman, että Sinulla ei ole ollut tietoa oman saunasi kiuaskivien painosta. Näissä parissa Stadin jäljelläolevassa saunassa on aika mahtavat kiukaat, sopii joskus mennä testaamaan---löylyt ovat uskomattoman pehmeät. Tämä saattaa vaikuttaa maksetulta mainokselta, mutta tuskin ilman painavia kiuaskivia olisivat nämä pari saunaa sinnitelleet uudelle vuosituhannelle aikana, jolloin pieniin Stadinkin kerrostalohuoneistoihin asennetaan putkiremonttien yhteydessä saunoja, joiden kiuaskivet mahtuvat Sil46:n pikkurahakukkaroon! Saunan kiuaskivet on aina joskus syytä poistaa ja puhdistaakin, joten suosittelen, että tässä joulusiivouksen yhteydessä ja joululauluja laulaessa Sinä parahin sil46 punnitset omat kiuaskivesi, jotta asia ei kohtapuolin alkavan 2011-vuoden puolella enää paina mieltäsi. Kiitos viestistäsi!