Blogi aloitettu: 24.7.2007
Blogimerkintöjä: 4 kpl
 • Terveiset Islannista3.6.2008 klo 00:31

  Olihan siellä oma tunnelmansa. Vaikka ei montaa puuta näkynyt vain laavakiveä silmänkantamattomiin - kaunista oli.
  Onneksi ehdittin maanjäristyksen alta pois. Neljä päivää ennen järistystä oltiin Sellfossin kaupungissa.- huh huh.


 • Joulua21.12.2007 klo 09:42

  Joulu tulla jollottaa... vai tuleekohan tuo kun ei ole lumen tippaa täällä Kymenlaaksossa. Töissähän tuo joulu kyllä meneekin, että liekö tuolla säällä niin väliä.
  Aattoiltana sairaalassa on oma tunnelmansa. Entisessä työpaikassa kävi joulupukki joka ikinen aattoilta, kovasti häntä odotettiin. Ja  vaikka kuinka vanha ihminen on niin kyllä joulupukki toi hymyn huulille käydessään vuoteen vieressä.Siitä puhuttiin vielä seuraavana päivänä.

  Hyvää Joulua kaikille

  ErjaJulia
 • Syksyisenä päivänä12.9.2007 klo 14:59

  Ennen vanhaan sattui ja tapahtui.
  Nykyään ei tapahdu, mutta jokapaikkaan sattuu kyllä.
  Kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä mitä naama vaatisi.
  "Kahdesti yössä" tarkoittaa vessassa käyntejä.
  Enää ei hetkauta, jos ajatukset alkavat harhailla, kunhan tulisivat takaisin. Tarvitsee lasit löytääkseen lasit. Joka paikkaa koskee ja se mihin ei koske, ei toimi. Olo on kuin rilluttelun jäjiltä , vaikka ei ole pirtistä poistunut.

  Silti hyvää syksyä!
 • Jippii uusi lonkka24.7.2007 klo 15:00

  Että ihminen osaa olla iloinen leikkaukseen pääsystä. Lonkkaan laitettiin pinnoiteproteesi viime torstaina ja nyt jo sillä käppäilen ihan hyvin siis "ihan hyvin" = kaks keppiä ja aih ja voih+ särkylääkettä koura tolokulla. Mutta eteenpäin koko ajan kuntoutumisessa mennään.

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita