Bubble Shooter - Nettipelit - Älypelit - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa Valikko-painiketta ja edelleen Lisäosat / Add ons. Aukeavalta sivulta klikkaa Liitännäiset / Plug-ins. Klikkaa Shockwave Flash kohdalla kolmea pistettä ja valitse Kysy aktivointia / Ask to activate. Voit nyt päivittää pelisivun uudelleen ja peli käynnistyy klikkaamalla Käynnistä Adobe Flash sekä sallimalla Adobe Flashin suoritus Älypäässä.

Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:

Yhteisössä on 248 jäsentä. Peliä on pelattu 9 044 595 kertaa.

Bubble Shooter

Muodosta kuplista vähintään kolmen sarjoja jolloin ne katoavat. Saatko koko ruudun tyhjäksi? Huikean koukuttava peli.

Bubble Shooter - Keskustelua pelistä

 • RituAn

  19.1.2020 klo 15:47

  Hyvät Bubblen pelaajat! Kertokaa minulle miten tätä pelataan, tai osaan kyllä pudotella noita kolmen sarjan palloja, mutta mitä sitten, mitä tavpoittelen, miten peli edistyy. Ja miiksi, vaoikka pelaan kirjautuneena mnickini ei tule Bubble peliin?

 • juspeli

  27.11.2018 klo 22:02

  Pelasin kerran huvikseni pisteitä.kun oli yli kolme miljoonaa lopetin.pisteitä saa helposti kun pelaa kahteen palloon ja pudottaa ihan alareunaan ja sitten mahdollisimman suuri poisto.Pelin hallinta pitää sitt olla kohdillaan,eli tarkkana oltava.

 • pete64

  27.11.2018 klo 21:37

  Pelin suunnittelija, valmistaja on varmasti ajatellut, että tarkoitus on kerätä pisteitä mahdollisimman paljon, koska 50 pelaajan kärjessä olevalla pelaajalla on reilut 2840000 pistettä. Listan sijalla 50 olevalla on vajaat 145000. Melkoinen pistehaitari.

 • juspeli

  27.11.2018 klo 12:26

  varmaankin sillo kun peli on tänne laitettu,ei se tyyppi ole itsekkään tienny miten tätä pelataan. Toisaalta joku haluaa kerätä pisteitä, tehkööt niin ja se heille suotakoon. Jännempää on pelata peli poikki nopeasti ja pienillä pisteillä.j

 • pete64

  26.11.2018 klo 21:35

  Ihme kun peliohjeessa ei ole sanottu tarkemmin, mikä on pelin tarkoitus. Itse ainakin käsitän asian niin, että peli on tarkoitus saada päätökseensä nopeasti, mikä tarkoittaa sen läpäisyä mahdollisimman pienellä pistemäärällä. Kun olet läpäissyt pelin, pisteet tuplaantuvat bonuspisteiden ansiosta. Jos tarkoitus on kerätä mahdollisimman vähän pisteitä, bonuspisteet ovat tavallaan sakkopisteitä pelin pitkittämisestä. Mitä pienemmillä pisteillä selvität pelin, sitä vähemmän saat bonus-/sakkopisteitä.

 • kohai

  3.11.2018 klo 20:32

  767600 pojoo

 • juspeli

  28.10.2018 klo 11:09

  Rapiat 10 vuotta tämä peli ollut älypäässä. Pelattu kohta 7 000 000 kertaa. Viime viikon aikana 41 000 kertaa.Kertoo varmasti,ett on huikee ja suosittu peli.Välillä tällä palstalla on mitä ihmeelisimpiä kommentteja pelaajilta jotka eivät ymmärrä peliä ja haluavat samantien päästä läpi,tai sitt vaan keräävät pisteitä. Lähes kaikki kuitenkin ymmärtävät tämän mukavana ajanvietteenä eivätkä kiukuttele vaikka peli ei aina sujukkaan. Ja sitt taas pelailemaan.j

 • Ahmed66

  23.8.2018 klo 17:11

  Ei sovi mielensäpahoittelijoille, Jotkut näistä numeroiduista peleistä eivät mene koskaan läpi - olet sitten kuinka lahjakas tahansa. Tuntuu typerältä, kun et tiedä mitä sinulle arvotaan, Monet muutkin älypääön peleistä kuuluu samaan sarjaan, (Päätit lopettaa. EI OLISI MENNYT LÄPI - huomautuksin)

 • juspeli

  21.8.2018 klo 10:58

  Sitt viel Hyvä veli.Kun keräät pisteitä,ni älä lopeta peliä kesken.Kun saat kaikki pallot pois kehistä ni pisteet tuplaantuu.j

 • juspeli

  20.8.2018 klo 12:12

  Älä nyt hyvä veli höpise mahottomia.Ei taikurikaan saa kaikkia palloja pois pelistä ja nolla pistettä. Ideana on saada peli äkkiä poikki,siis kaikki pallot pois laudalta ja mitä nopeemin,niin vähemmän pisteitä.Sellaiset jotka eivät saa peliä poikki,tai eivät ymmärrä pelin juonta pelaavat suuria pisteitä.Sekin on oikein jos siltä tuntuu.Jos haluut suuria pisteitä,pelaa peli kahteen palloon ja yritä niillä saada mahdollisimman suuria poistoja.Tämä tosin vaatii pelin hyvää hallintaa ja ei välttämättä ole aloittelijalle hyvä idea.Ja sitt taas pelaamaan.j