Blogi aloitettu: 20.8.2007
Blogimerkintöjä: 5 kpl
 • Kurja olo yövuorossa26.11.2008 klo 02:12

  Pitkästä aikaa - voisi ehkä sanoa! :)

  Yövtöissä oon jälleen ja vähän huonolla mielellä... Oli seurustelupuolikkaani kanssa pienoista epäsopua illalla, ja yrittämättäkään kysellä minun huolenaiheitani hän vain lähti omaan kotiinsa. P*skiainen! Minä toki käänsin sitä ennen selkäni ja olin vaitoinainen, mutta tarkoitus oli että hän olisi osoittanut jonkinlaista mielenkiintoa siinä vaiheessa. Mutta ei! Ja vaikka mua ahdistaa suuresti olla noin tylysti eronneissa välissä, niin EN AIO tällä kertaa se joka ensimmäisenä ottaa yhteyden toiseen. En! Niin kauan kuin minun asiani ei häntä edelleenkään kiinnosta, niin olkoot omissa oloissaan.


 • Tipaton my ass & uudet suunnitelmat13.2.2008 klo 01:03

  Jaahas. Tuo 'Tipaton tammikuu' oli loppujen lopuksi minun kohdallani vain kaunis ajatus. Tammikuun alussa nimittäin varasin Tallinnan päiväristeilyn ja tiesin jo silloin että merillä seilatessa 'tipaton' ei olisi voimassa. Risteilyn jälkeen jatkettiin pienen viinoittelun parissa vielä viikonloppukin ja sen jälkeen ei ollut enää tarvetta edes yrittää ylläpitää mitään tipatonta.
  Lievästi olen kyllä pettynyt itseeni, koska olen niin itsekuriton. Mutta toisaalta minulla oli kyllä aika kivaa silloin kun join, ja elämässähän pitää olla ilojakin. Eli tavallaan se oli kannattavaa... No, joopa-joo!

  Loppuviikko olisi tämän öisen yövuoron jälkeen vapaata. Huomenna menen herättyäni salille lihaskuntotestiin, jonka tulokset ei varmaan hivele mieltä. Se ei ole pakollista, mutta uteliasuuttani käyn nyt testaamassa itseni kun tuollainen nyt kerran kuuluu liittymispakettiin. Loppuviikolla lähden katsomaan pikkusiskon wanhojen tanssiaisia ja myöskin kyyditsemään häntä ennen tilaisuutta kampaajalle ja koululle. Viikonloppuna saatan mennä Tampereelle johonkin kirjallisuustapahtumaan poikaystäväni mukaan tai sitten jos se ei tapahdu, niin vois mennä vaihteen vuoksi ihan tuonne Helsingin keskustan sykkeeseen shoppailemaan! :D
 • Tipaton tulossa...31.12.2007 klo 03:11

  Aion nukkua vuoden viimeisen päivän, koska oon nyt töissä (näistä yövuoroista on kiva kirjotella tänne). Mutta herään ennen iltaa kyllä ja aiotaan mennä kavereiden kanssa syömään ja sit ehkä Senaatintorille ampumaan jotain paukkuja. Ja sit baariin ennen jonoja. Pitää koittaa juoda maltillisesti, koska mulla on varmastikin liian hyvä viinansietokyky ja juon ihan älyttömiä määriä, kun pääsen vauhtiin... Ja sitä on nyt tapahtunu sen verrna usein, et pitää oikeesti pitää tipaton tammikuu. Aion pitää sellaisen ensimmäistä kertaa!

  Nyt olin perjantaina juuri rimpsalla kaupungilla työtoverien kanssa ja join kuin ohimennen yli pullollisen viiniä, jekkua, muutaman long iceland ice tean - eikä tuntunu missään. Aamulla sitten heräsin puhelinsoittoon, että tulisinko illalla yövuoroon ja lupauduin iloisesti, kun ei edellisilta tuntunu oikein missään. Yleensä on vähän ees päänsärkyä ollut... No, taisin olla vielä silloin aamulla jopa humalassakin, koska kankkunen vaikutti vasta illemmalla ja kun menin töihin, niin olin aikas voipunut sen yön. :/ Sellasta näköjään sattuu. Nyt on onneksi jo normiolo, kun tänään nukuin koko päivän..

  Joo. Näin.
 • Yössä työssä15.10.2007 klo 04:14

  Entinen koditon tässä jälleen kirjoittelee... Kuukausi meni vanhempien nurkissa kykkiessä, mutta nyt on taas oma asunto tiällä piäkaupungissa. :) JES!

  Oon nyt ekaa kertaa yksin yövuorossa töissä. Oli aika jännä tulla, tai itse asiassa päivällä suorastaan pienessä kankkusessa v*tutti ajatus yötyöhön lähtemisestä, mutta mukavasti on menny. Nyt on ollu kaikeksi onneksi niin hiljainen päivystysvuoro, että minullahan on sattunut suorastaan mainio ajankohta aloittaa yötyöt. Ehtii pelaillakin ja silleen.
 • Olen räkänokka!20.8.2007 klo 19:54

  Sellaset yllättävät, pisaraiset aivastukset on kyllä paljon kivempia ku toistuvat, kuivat yskähtelyt jotka nyt rasittais jo kurkkuakin. Onneks mulla on noita märkiä aivastuksia! Olin joo sit tänään kotona, ku töissä ja julkisissa noita aivastuksista ei ois ehkä osattu arvostaa - oli ne kuinka pisaraisia ja pirskahtelevia tahansa.

  Mutta onhan tämä nyt herran jestas perseestä, että pääkoppa on ihan tukossa, ja olo kipeä ja väsynyt. Kuumettakin mulla saattaisi olla ellei mun normaali ruumiinlämpö olisi niin alhainen ... että nyt kipeänä olen yhtä lämmin kuin mitä muut on normaalisti. Tällästä se on ku on astetta kylmempi ihminen!

Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita