Blogin nimi: Saippuakuplia

Blogi aloitettu: 6.7.2009
Blogimerkintöjä: 8 kpl
 • The (after) life of the party.18.1.2010 klo 10:48  Kommentoi (0)

  Enpäs ole tänne kirjotellut pitkään aikaan. Eipä kyllä oo tapahtunukaan mittään ihmeellistä. Koulussa oon edelleen ja Jussin kanssa asutaan yhdes koos.

  Motivaatiopula alkaa iskee taas. Aina sama juttu kun alkaa uusi vuosi ja tietää että kevät on tulossa ni jotenki tekis vaan mieli tehä kaikkee mitä itte haluaa eikä herätä joka aamu ja talsia kouluun oppimaan uusia asioita. Onneks on helepompi jakso, tänäänki koulussa pitää napottaa vasta 12.15.

  James-pupu täyttää kohta 4 vuotta. Vanha herra<3

  Oon koukussa 3oh!3:n Don't trust me-biisiin.

   


 • Stolen season25.10.2009 klo 13:47  Kommentoi (0)

  Ah ihana syksy.

  On niin nättiä kun puut hehkuu kaikissa maailman väreissä ja maakin on täynnä puista tippuneita piristäviä lehtiä. Rakastan kävellä lehtien seassa ja potkia niitä! Yks aamu oli hyvin suuri houkutus sotkea puistotyöntekijän juuri haravoima lehtikasa hyppäämällä sen keskelle. En sitten viittinyt kuitenkaan. Oon liian vanha semmoseen. Fyysisesti.

  Jussin siskon kämpästä löytyi kaikkea kivaa, saatiin kivoja kynttilähässäköitä ja minä omin ihanan violetin huivin. Ja iPodinkin sain! Jes. Vielä en oo ladannu sinne mitään muuta kun AC/DC:tä kokeeksi.

  Ihania syksypäiviä kaikille! Nauttikaa viileän raikkaista ilmoista ja kauniista maisemista.


 • Stolen season25.10.2009 klo 13:45  Kommentoi (0)

  Ah ihana syksy.

  On niin nättiä kun puut hehkuu kaikissa maailman väreissä ja maakin on täynnä puista tippuneita piristäviä lehtiä. Rakastan kävellä lehtien seassa ja potkia niitä! Yks aamu oli hyvin suuri houkutus sotkea puistotyöntekijän juuri haravoima lehtikasa hyppäämällä sen keskelle. En sitten viittinyt kuitenkaan. Oon liian vanha semmoseen. Fyysisesti.

  Jussin siskon kämpästä löytyi kaikkea kivaa, saatiin kivoja kynttilähässäköitä ja minä omin ihanan violetin huivin. Ja iPodinkin sain! Jes. Vielä en oo ladannu sinne mitään muuta kun AC/DC:tä kokeeksi.

  Ihania syksypäiviä kaikille! Nauttikaa viileän raikkaista ilmoista ja kauniista maisemista.


 • One of us is gonna die young.25.8.2009 klo 20:59  Kommentoi (0)

  Hiphei. Enpäs ole kirjotellut tänne pitkään aikaan.

  Koulu on alkanu ja kaikki on ollut tosi kivaa ainaki näin aluksi. Eiköhän se arki kävele vastaan sitte kun aikaa on kulunu. Tässä ammatissa mulle on varmasti hyötyä siitä, että oon aina jotenkin ollu hyvä ihmistuntija. Mutta permanenttirullien laittaminen tuottaa vielä ongelmia! Se latvapaperi vaan luiskahtaa mun sormista koko ajan ja hiuksetkin tippuu välistä. ARGH. Mutta uskon, että kyllä se siitä.

  Olipa mahtavat bileet viime perjantaina, ilta jatkui lauantai-aamun puolelle kahdeksaan asti. Huhhuh. Tänä viikonloppuna mennäänki sitte Jussin mökille, ah. Ihana päästä mettän keskelle rentoutumaan (lue: ryyppäämään).

  Palaillaan taas, lämpimiä syyspäiviä kaikille!


 • For those about to rock, I salute you.19.7.2009 klo 15:23  Kommentoi (0)

  HIphei. Että semmonen Kuopion reissu. Ryypättiin Hannan kanssa niin maan perkeleesti, kaks päivää putkeen ilman unta. Huh. Kiva oli nähä kavereita.

  Lähettiin perjantaina sitten takasi kotio kera Millan ja Janin, jotka tuli Kajaanista Kuopioon junalla ja siitä meidän kyytiin. Kiva oli nähä Millaa, sitä tule nähtyä yhtä usein kun äitiä, eli tyyliin kaks kertaa vuodessa. Muisteltiin nuoruusvuosia (kun ollaan niin älyttömän vanhoja nykyään) ja kylläpä sitä on ollu hölömö nuorempana. Hih.

  Milla sentään on vähän rauhottunu, eihän se jaksanu edes bailata täällä vaikka kuinka yritettiin. Toista se oli sillon nuorena, Millahan se meistä oli aina eniten menossa.

  Tänään vois sitten vaikka siivoilla. Jos jaksaa. Eli ei.

  Huomenna Helsinkiin!


 • He's a jolly good fellow.9.7.2009 klo 22:07  Kommentoi (0)

  Hauskat 27-vuotissynttärit oli Jussilla eilen kyllä. Nyt pitää olla varovainen, vaarallinen vuosi. Jussi ei saa vielä liittyä legendojen joukkoon vaikka tykkääkin Kurt Cobainista.

  Pojat meikattiin ja mietittiin Bret Michaelsia. Voiko se olla tosissaan?

  Tänään on ollut sitten peruskrapula. Pizzaa ja sohvailua. Ulkoilma vähän helpotti, oli niin ihanan raikasta ja viileetä.

  Oon koukussa Fishyyn.


 • Ex and the city.7.7.2009 klo 19:20  Kommentoi (0)

  Hittolainen, entinen heila olis eilen ollut kaupungissa, mutta soitti niin myöhään että olin jo unten mailla. Mukava olisi ollut nähä pitkästä aikaa.

  Nukuin melkein 12 tuntia ja oli taas semmosia unia että hmm. Jossain vaiheessa olin mallina Firenzessä ja kaveerasin puhuvan minikoiran kanssa ja yhtäkkiä olinkin junassa huippumalli-Nannan kanssa, joka pussaili Saimi Hoyeria. Jonkinlainen chihuahuakin vilahti unessa jossain kohtaa.

  Jussilla on huomenna synttärit, kävin ostamassa sille frisbeen kun se on semmosta himoinnut. Harmi vaan että niitä ei ollut kun neonkeltasen ja räikeän pinkkinä. Päädyin sitten siihen keltaseen, se oli vähemmän neiti.

  Olutta tekis mieli. Amadeuksessa olis halpaa kasin jälkeen. Rumassakin ois halapaa. Ehkä sitä kuitenkin pitäis jäädä kotiin, huomenna on työpäevä.

  Mitähän Angelina Jolie tekee just nyt?


 • Let there be light!6.7.2009 klo 13:50  Kommentoi (0)

  Aurinko yrittää kurkistella pilvien välistä. Lämmintä! Tokkopa kuitenkaan ihan yhtä kuumaa huumaa täällä Nääsvillessä kun siskolla Istanbulissa. Reissuun olis kiva lähteä. Kai se Kuopioon meno ens viikolla käy ihan ulkomaanmatkailusta :D

  Piti sitten eilen käydä kumoamassa tuoppi jos toinenkin. Päätä särkee sen seurauksena. Näin käy joskus.

  Siskon kissoja viihdyttämään tänään jee! Toinen kissa näyttää kieltämättä vähän Mattiesko Hytöseltä, ei käy kiistäminen. Luiseva naama ja onnettomat pikkuviikset. Heh.

  Kauhee kääpiöluppakorvakani-kuume.

  Nyt raahaan tämän särkevän pääni jäätelöannoksen eteen ja keksin jotain fiksua puuhaa. Jotakin fiksumpaa kun siivoaminen, koska ei huvita. Tosin mikä vaan tuntuu fiksummalta kun siivoaminen, jos sitä ei jaksa tehdä.

  Ehkä vielä yksi erä bubble shooteria...


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita