Honey Baby

Olen 19-vuotias toimittaja/opiskelija Länsi-Tampereelta. Pukeudun glamourista ernuun ja emosta goottiin, muistutan nettitestin mukaan eniten Reneé Zellwegeriä ja Scarlett Johanssonia.

Katselen kauhua ja toimintaa. Suosikkiohjaajiani ovat Tim Burton ja John Carpenter, -näyttelijöitä taas Sylvester Stallone ja Nicole Kidman. Lempileffojani ovat mm. Amityville Horror, Dead Silence, Terminaattorit, Rockyt, Rambot ja Predator 1. Maailman parhaat komediat ovat niitä, joissa näyttelee joko Jim Carrey, Eddie Murphy tai Mad TV:n näyttelijäkaarti.

Musiikki on ihanaa, ilman sitä ei tässä neidissä henki pihise. Kuuntelen psykedeelistä poppia (myös hieman electroa), R&B:tä, bluesia ja soulia. Eniten tulee kuunneltua Britney Spearsia, Christina Aguileraa ja Lady GaGaa.

Olen harrastanut ratsastusta 10 vuotta ja omistan oman suomenhevostamman. Harrastan myös pyöräilyä, punttien nostoa ja vaeltelua koiran kanssa. Olen entinen tanssija, nyrkkeilijä ja partiolainen :)

Olen kiinnostunut luonnosta, julkisuuden henkilöistä, kevyestä musiikista, kauhu- ja toimintaelokuvista, muodista, sisustamisesta, eläimistä ja taiteesta. Piirrän itse sarjakuvia ja kalligrafiateoksia.

Lempikirjailijani on Stephen King, mutta haluaisin perehtyä myös Sofi Oksasen teoksiin. Lempikirjojani ovat Kingin Painajaisia ja Unikuvia-kirjasarjan ensimmäinen osa "Yksinäinen Sormi" sekä kalenterinovelli "Ihmissuden Vuosi."

Tapahtumat ja vieraskirja

  • pena-pispala

    kirjoitti vieraskirjaan 23.3.2009

    Kylläpäs olet ehtiväinen...

  • Pelikone