Blogi aloitettu: 22.11.2007
Blogimerkintöjä: 6 kpl
 • (luultavasti) hyvästi9.5.2008 klo 21:10

  Ootte varmaan jo huomanneetkin, etten käy täällä enää, ja nyt päätin tehdä tämmöiset kissanristiäisiä muistuttavat eroamis juhlat. Toisin sanoen: Hyvästi! Olette olleet hauskoja sopivuuden rajoissa, vaan nyt riittää. Vika ei suinkaan ole teissä, vaan siinä, että minulla on yksinkertaisesti muuta tekemistä. Olen saanut piirtopöydän ja sillä piirtelemiseen kaikki aika sitten tärvääntyykin. Haluaisin kiittää kaikkia niitä, jotka ovat olemassaolollaan tehneet jotakin hyödyllistä, eli teitä kaikkia, mutta eniten näitä: Ampppari, limppari, Lodsa-1, Vilkkuli ja vielä ilovetaty. Muitakin kiitettäviä olisi, mutta muisti alkaa pätkiä. Voi olla että näätte minua vielä täällä, mutta siihen saattaa mennä vuosi tai pari, tai koko ikuisuus, joten älkää räjäyttäkö päitänne odottaessanne minua. 
   


 • Höhöö...15.3.2008 klo 11:12

  Terse! Mul on ny galleria deviantartissaki. Osote on : http://weirdodude.deviantart.com. Ei siel viel paljon oo... mut päätinpä kertoo... Hyvää ruokahalua kaikille ja muistakaa: Keltainen on maaiman hilpein väri. 
 • Wheheheeeeeeeeeeeeee22.1.2008 klo 14:57

  Jos komerosta alkaa tulvia rasvantuoksua, voit olla varma että hiirillä on grillijuhlat meneillään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hyvästellä juuri ostamasi juustolla täytetyt makkarat.

  Hiiristä päivän uutisiin. Minulla on huomattavan tylsää ja piirtäminenkään ei tunnu tähän hätään tepsivän. Soittakaa siis lähimpään pizzeriaan ja tilatkaa perhepizza. Kiitos!
 • Jau.1.1.2008 klo 13:41

  On uusi vuosi ja mä taidan olla tänä vuonna lähes yhtä hyödyllinen kun mun aamutohveli joka on hukassa. Tällä hetkellä joka sattuu olemaan vain tämä ainoa sekunti mä oon niin tylsistynyt että rupesin rustaamaan jotain blogin tapaista.
     Ja ei ole ihme jos siitä tulee vähän sekava nimittäin pyyhe jäi kotiin. SMAILIT VALTAA MAAILMAN, TITTIDITTIDII! xD.
 • Omena31.12.2007 klo 15:52

  Lehmät osaavat lentää. Kukaan ei vaan koskaan ole onnistunut todistamaan sitä, sillä ne lentävät mieluiten ilmastointikanavissa. Miltä tuntuisi saada linnunpaskan sijasta lämmin läjä lehmän jätöksiä päähänsä... Ei varmaan mukavalta. Huomenna on pääsiäinen ja ruskeat puput valtaavat maapallon. Hyvää pääsiäistä kaikille.
     Tämän tärkeän ilmoituksen teille räätälöi muuan hemmo, jolla ei kulje järki aivoissa, vaan aivoja muistuttavassa läjässä.

  Eipä tämä tähän lopu, sillä vasta pääsin vauhtiin. Tätä ei lue kukaan, sillä on 0, 1224324324343 prosentin todennäköisyys että joku jaksaisi lukea näin tylsää tekstiä. Eli hypätkää kaivoon joka iikka. Jollei ole iikkoja niin harmi. Hahaa. Pitäkää lopoisaa uutta vuotta!


 • Minä22.11.2007 klo 19:31

  Hee! sain kuvan itsestäni valmiiksi! wheeeeeeee! Yay! Ja siinä on liian isot kädet... Hyvää päivänjatkoa kaikille!


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita