Blogi - PuuPekka - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogi aloitettu: 6.5.2007
Blogimerkintöjä: 6 kpl
 • Kahvin paikka2.2.2008 klo 07:02

  PuuPekkana pelattuja pelejä takana tasaluvun verran. KeljuKoo jaksoi yli 50000 tuhannen pelin. Olisi kait koneen äärellä käytetyn ajan voinut käyttää toisinkin, mutta silloin en tietäisi mm. deguista eli torvimyyristä mitään. ;-) 
 • 51 vee15.9.2007 klo 05:29

  Pikku kakkunen tuikkuineen on nimimerkin vierestä kadonnut. Kynttilät on puhallettu ja kakku syöty parempiin suihin. Nyt saa rauhassa odotella lumentuloa ja vaikkapa Joulua. Kiitokset kaikille onnitteluista ja Kuuselaan solisseista runosista. ;-)
 • Itsellä kylässä.18.5.2007 klo 23:58

   Vierailin hetki sitten omilla "vanhoilla" sivuillani ja kurkkasin myös vierailutilastoihin ja arvelin että muutamia yksittäisiä satunnaisvieraita saattaa vielä pari kuukautta sitten valmiiksi tulleilla sivuilla käydä. Yllättävän paljon oli vielä toimintaa ja aika moni oli sivut ainakin käynyt avaamassa viime viikkoina. Laitan loppuun linkin josta PuuPekan maailmaan pääsee. Älä eksy metsään jos uskallat sivut avata ja varo putoilevia painoja.

   www.koyote.vuodatus.net

 • Haarapääsky..15.5.2007 klo 22:50

  .. saapui tänään Ylivieskaan ja ensimmäinen todiste siitä tuli halki ilmojen että plöts vaan. Jalkani viereen työpaikkani pihan asfaltille ilmestyi aimo läntti sitä itseään. Lintu oli joko kuralla pitkästä muuttomatkasta, tai sitten nähdessään ylhäältä päin luonnon harventamat hiukseni päätti yrittää auttaa kokeilemalla lentolannoitusta päänahkaani. Vaan ohihan se meni. ;-)
 • Kuvia..6.5.2007 klo 22:30

   ..osoitteessa. www.kojo-ootti.vuodatus.net
 • Luonnon ihmeitä.6.5.2007 klo 18:33

   Pihapiirissä pärisevät taivaanvuohen pyrstösulat ja sammakkoyhdyskunta on vallannut läheisen rajaojan ja kurnutus on valtaisaa. No eipä tuossa nyt valtaisaa ihmettelemistä ole, vaan normaalia eläinten käyttäytymistä keväisessä luonnossa ja tulipahan testattua tämän blogin toimivuus. ;-) - P - 

Älypää tiedottaa

 • Voita liput kesätapahtumiin Sinustako kumppani insinöörille? -testissä

  12.6.2019

  Selvitä 10 kysymyksen avulla onko sinusta kumppaniksi insinöörille ja voit voittaa liput haluamaasi kesätapahtumaan! Tee ensin Sinustako kumppani insinöörille? -testi, tuloksen saatuasi täytä arvontalomake ja lähetä se. Arvontaan voit osallistua 14.7. saakka ja arvonta suoritetaan 15.7.

 • Testaa minkälainen mediankäyttäjä olet

  27.5.2019

  Käytätkö mediaa kriittisesti ja monipuolisesti? Julkaisimme juuri yhteistyössä Mediakasvatuskeskuksen kanssa luodun testin, jossa voit testata minkälainen mediankäyttäjät olet.

  Testaa minkälainen mediankäyttäjä olet!

 • Hyvää äitienpäivää!

  12.5.2019

  Tänään liput liehuvat äitien kunniaksi! Sänkyyn tuodun aamupalan ja kakkukahvien lisäksi äitienpäivää voi juhlistaa Älypään perinteisellä Äitienpäivävisalla. Lämpimät onnittelut kaikille äideille!

Lue lisää tiedotteita