Blogin nimi: Nimimerkin vaihto

Blogi aloitettu: 2.7.2021
Blogimerkintöjä: 4 kpl
 • Uusi kirja.4.6.2022 klo 12:55  Kommentoi (0)

  Kirjoitin uuden kirjan.  280 s.  Siinä on aluksi neljä pientä satua ja sitten on kaksi novellia.  Ensimmäinen novelli kertoo 1800 luvulla Ranskan alpeilla sijainneesta viinitilan fantasia tarinan.  Toinen novelli kertoo tulevaisuuden fiktion, kolmannesta maailmansodasta ja sen seurauksista.   Lähetin käsikirjoitukseni kolmelle kustantajalle, toivottavasti yksi niistä hyväksyy sen.  Pahimmassa tapauksessa kirja on kaupoissa vasta ensivuoden puolella.


 • pelihistoria12.9.2021 klo 10:56  Kommentoi (0)

  Olin sairaana kuukauden enkä sinäaikana pelannut yhtään, joten putosin tilastossa aivan pohjalle.  Nyt kuitenkin olen kolmessa viikossa päässyt takaisin viidentähden porukkaan.


 • nimenvaihto2.7.2021 klo 12:03  Kommentoi (0)

  Tyhjensin tietokoneen koko historian.  Siinä yhteydessä myös "easaatos" nimimerkkini salasana hävisi enkä muista sitä mitenkään, joten minun oli tehtävä uusi nimimerrkki "aatoslalli" ja aloitettava ihan pohjalta,  onneksi nousin melko nopeasti takaisin 15 parhaan joukkoon, toivottavasti pysyn siinä jatkossakin.

   


 • aatoslalli2.7.2021 klo 11:54  Kommentoi (0)

  Hukkasin "esaaatos" nimimerkin salasanan joten minun täytyi tehdä uusi nimimerkki ja aloittaa ihan nollasta.  Ihmeen nopeasti pääsin takaisin 15 parhaan joukkoon, toivottavasti pysyn siinä jatkossakin.

  Kirjoitin kirjan "MAAILMANPOLITIIKAN KIPUPISTEET",  mutta tämä heinäkuu on loma-aikaa kaikilla, myös kustantajilla, joten kirja ei tule kirjakauppoihin ihan lähiaikoina.


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita