Blogin nimi: Kipupisteitä

Blogi aloitettu: 21.6.2009
Blogimerkintöjä: 5 kpl
Avainsanat: elämä, kuolema, ilot, surut kpl
 • Rock rock..!!31.7.2009 klo 23:34  Kommentoi (0)

  Värinpoisto punaruskeisiin hiuksiin, tulos: blondi tyvi ja porkkananvärinen latva. Nyt on kiva.. Huomenna värjäys aloitetaan jo aamulla, uusi väri on kirkkaan punainen, täydellistä.

  Kuopio Rock on se paikka mistä minut huomenna löytää. Ensin Amorphis, sitten Misfits. Misfitsin jälkeen esiintyy kaikista eniten odottamani orkesteri, Apulanta, jonka jälkeen jään fiilistelemään Sonata Arcticaa. Koko lysti kustantaa noin 45 €.

  Plus tietysti ne juomat, jotka kurkustani kippaan kömmittyäni ystäväni luo Sonatan show'n jälkeen. Ja ennen sitä..

  Kamera on pakko ottaa mukaan, että muistaisi mitä tulikaan tehtyä, missä, ja kenen kanssa. ;)

  No ei, jos vain näppäisi pari fotoa, joita katsellessa voi sitten tunnelmoida ensi vuoden Rockcockia varten :)

  Rock rock!!


 • Ahkeraa auringonpalvontaa20.7.2009 klo 23:30  Kommentoi (0)

  Lojuin noin kolme tuntia auringossa. Ihan vaan lojuin, en evääni heilauttanut muuten kuin kääntyäkseni mahalta selälleni ja toisin päin.

  Tuloksena on tuota..punertavanruskea iho. Niin, paitsi kasvoissa, ne ovat kirkkaanpunaiset. Onpa onni, että meikkivoide on keksitty, kehtaa liikkua ihmisten ilmoilla.

  Minä myönnän, olen turhamainen! Vaikka tämänhetkinen asumukseni onkin keskellä ei  mitään, on silti mukavaa laittautua ja olla nättinä. Ihan vain omaksi ilokseen.

  Kauniin rusketuksenkin haluaisin vain omaksi ilokseni. Piristää mukavasti talvi-iltaa kun huomaa, että on vielä rusketusraidat iholle piirtyneenä.

  On mulla kiva, ainakin kunhan punotus laskee :D Minä rakastan kesää!


 • Voisko ihanammin päivän enää alkaa..25.6.2009 klo 13:56  Kommentoi (0)

  ..Onko ihanampaa aamua kuin tää?

  Tulin töihin, on kaunis päivä ja pidän työstäni. Ennen kuin sain oven auki, asiakas tuli sanomaan, että pesutuvan lattiakaivo on pistänyt likavedet pihalle. Tutkin asiaa ja totesin, että kaikki paviljongin lattiakaivot olivat tulvineet yli. Pikapuhelu tekniselle päivystäjälle lähti samantien.

  Kävi ilmi, että putket ovat tukossa ja sähköpumppu ei toimi. Kivaa. Sähkö- ja putkimiesten hieman rassaillessa paikkoja talon hälytin huusi noin kymmenen minuutin välein. Olen koko päivän juossut sitä vaientamassa.

  Seuraava työ olikin mopata joka kolo kloriitilla. Moppina toimii lasta, jonka ympärille kiedotaan pyyhe. Mahtavaa. Kaikkialta en saanut edes mopattua, kun työmiehet eivät nostelleet koneita edestä niin kuin oli tarkoitus.

  Hieman hektinen aamuni on onneksi nyt rauhoittunut. Työmiehet ovat lähteneet ja kaiken pitäisi toimia. En usko.

  Mitähän kivaa huomisaamu tuo tullessaan.


 • Ah, niin ihanaa mökkeilyä...24.6.2009 klo 22:56  Kommentoi (0)

  Mökillä on kiva käydä. Siis käydä, ei viipyä kahta tuntia kauemmin.

  Siskoni ylienerginen ystävä oli mukana, joten actionia riitti. Ihmiset juoksivat sinne sun tänne, koko ajan jossain piti muka tehdä jotain.

  Isä ja hänen naisystävänsä lähtivät veneilemään, sillä välin minulla petti hermo koiramme kanssa, kun se jäi rannalle uikuttamaan. Siskoni ja hänen ystävänsä jäivät siivoamaan mökkiä ja lämmittämään saunaa.

  Ja minulle valitettiin, että en tee mitään. Se on sitten taivahan tosi, että minä en viikon ainoana vapaapäivänä liikauta eväänikään, jos homma haiskahtaa vähääkään työltä!

  Olisin toki mielelläni lämmittänyt saunan, kun ei se tyttösiltä vaikuttanut onnistuvan. Totesivat että saavat syttymään yleensä kolmanella tai neljännellä yrityksellä. Minä onnistun aina ensimmäisellä. Yritin antaa neuvoja ja tarjouduin itse hoitamaan homman, mutta ei..

  Minulta meni kuusi tuntia vapaapäivää hukkaan. Minua ei kiinnostanut yhtään olla siellä niitten ihmisten kanssa. Kaikki tuntui suorittamiselta! Uinti ja saunominenkin olivat suoraan sanottuna ihan perseestä. Yleensä nautin uida ja saunoa.

  Minä olisin halunnut vain käydä uimassa, istua vähän aikaa ja juoda Jaffaa, sitten lähteä kotiin. Olisin ehtinyt käydä lenkillä, lukea, soittaa selloa, istua koneella, katsoa tv:tä. Ihan mitä tahansa. Ehkä se mitä eniten kaipasin, oli oma rauha ja hiljaisuus..


 • Miks ei uni tuu?21.6.2009 klo 23:39  Kommentoi (0)

  Täällä vaan datailen, vaikka pitäisi mennä nukkumaan. Huomenna aamuvuoro, työt alkaa klo 10.00 ja pitäisi olla laittamassa paikkoja kuntoon jo ennen sitä. Kipeänäkin olen vielä, ääni on käheänä ja asiakaspalvelualalla työskentelen tämän kesän ainakin, mutta jospa tämä tästä.

  Mikähän siinä on, kun ihminen ei osaa mennä ajoissa nukkumaan? Ei edes nukuta vielä, vaikka on melkoinen lääkekuuri käynnissä. Sitten aamulla herään automaattisesti ensimmäisen kerran 4.00-4.30 (jos olen mennyt nukkumaan ennen sitä) ja sen jälkeen torkahdan tunniksi, herään taas pariksi minuutiksi ja torkahdan taas. Tätä jatkuu siihen asti, että herään kunnolla, yleensä menee kahdeksaan.

  Minulle kyllä riittää se viisi-kuusi tuntia yössä. Olen vain kerran nukkunut kaksitoista tuntia yhtäjaksoisesti, sekin aikaeron takia. Maksimi unijakso ns. normaalina yönä on kahdeksan tuntia, mutta yleensä viikonloppuisinkin, vaikka ei olisi töitäkään, riittää se viisi-kuusi tuntia.

  Uneni on katkonaista ja saatan nähdä outoja unia. Unet ovat usein hyvin realistisia ja lyhyitä, mutta voimakkaita. Yleensä herään välittömästi unieni jälkeen. Unilla on tapana unohtua, mutta mieleen jää vain se tieto millaisia ne ovat, millainen tunne niistä jäi, ei niinkään se, mitä niissä tapahtui. Erään unen muistan erityisen hyvin, se oli tunteen tasolla todella voimakas ja muistan heränneeni kyyneleet poskilla ja tyyny märkänä, mutta palaan siihen joskus toiste. Mutta se olikin tärkeä uni.

  Unettomuus ei olisi ongelma, ellei minua väsyttäisi päiväsaikaan. Siinäkin piilee sellainen probleema, että vaikka kuinka olisin rättiväsynyt, en osaa nukkua päiväunia. En vain kertakaikkiaan nukahda, vaikka yrittäisin. Sitten vireystasoni kohoaa illan ja yön tullen ja noidankehä tuntuu loputtomalta.

  Äitini sanoi, että olin jo vauvana samanlainen. Hän joutui aina katsomaan kanssani TV:tä aamuyölle asti ja kun viimein nukahdin, heräsin aikaiseen aamulla, enkä nukkunut päiväunia mielelläni. Voiko tuo tapa oikeasti olla vauva-aikojen peruja?

  "Miks ei uni tuu/vaikka silmät sulkeutuu/miksei Nukkumatti luoksein tuu?"

  ~Apulanta - Miks ei uni tuu?~

  uneton kani


Älypää tiedottaa

Lue lisää tiedotteita