Blogi - dsf - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: Helloooo

Blogi aloitettu: 5.10.2008
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Mun tiedot5.10.2008 klo 09:40  Kommentoi (0)

  Eli minusta.....

  Pidän futikdesta ja Harry Potter ei kyllä ole makuani mutta katson niitä leffoja. Olen kuitenkin vasta 8vuotta. Olen myös aika viisas vaikka itse sanonkin. Opin lukemaan 5vuotiaana. Noh... ei se mikään ihme vielä ole. En ole itserakas, vaan aika tavalla normaali, kiusaavien isosiskojeni keskellä. Perheeseeni kuuluu:

  Isosiskot: Meri, Tuuli, Aana, Hanna ja Inna.

  Äiti ja isä.

   

   

  T. DSF


Älypää tiedottaa

 • Hyvää pääsiäistä!

  2.4.2021

  Pääsiäisherkkuja notkuva pöytä, tipuilla ja pupuilla koristeltu koti, muutaman päivän loma ja Älypään Pääsiäisvisa, niistä on mukava pääsiäisaika tehty! Hyvää pääsiäistä kaikille Älypään pelaajille!

 • Radoilla haetaan nyt uutta F1-mestaria. Muistatko sinä vanhat?

  26.3.2021

  Formula 1 -kausi alkaa viikonloppuna Bahrainissa ja päättyy joulukuussa kisattavaan Abu Dhabin Grand Prix'hin. Pitkä ja jännittävä kausi on siis edessä. Formula 1 -visaamme olemme päivittäneet rutkasti uusia kysymyksiä tulevasta kaudesta, kuskeista ja talleista. Käy kokeilemassa pääsetkö top-listalla paalupaikalle!

 • Helpotusta matkakuumeeseen Lomakohteet-visasta!

  9.3.2021

  Kun matkakuume alkaa nostaa päätään eikä vielä ole paras aika hypätä lentokoneen kyytiin, uusilla kysymyksillä päivitetyn Lomakohteet-visan avulla voi tehdä retken maailman suosituimpiin ja mielenkiintoisimpiin matkakohteisiin!

Lue lisää tiedotteita