Blogi aloitettu: 7.5.2007
Blogimerkintöjä: 2 kpl
 • Vuoden parasta aikaa8.5.2007 klo 23:12

  Tästä pitää nyt nauttia, kun tätä aikaa vuojesta on oottannu varpaatkin ristissä. Ja onhan se niinkin, että eihän sitä kevväästä tiijä mittään jos ei valavo niin kauan kun linnut alkaa laulaan  uuvelleen. Yks ruosteinen katiska mökkirannassa pyynnissä; siinäkin ol sellanen vonkale, että tulla lurahti suoraan katiskan pohjan läpi venneeseen,
  kävin kippoomassa sen nuapurin takapihalle, olpahan sennii kirveelle jottaen töetä ja koko rivitaloyhtiölle kalasoppatarpeet.
 • Jottae joutavallakkii7.5.2007 klo 23:39

  Pittäähän nuo talavilomattii viettee, kun viimeset lumet on juuri nurkkapielestä sulamassa. Ohan se niin että loma ei ala ennen kun piäsee kunnon hommii. Istuttoo pittee mehtee tontille, tul sitten kirsikkamehtee, luumupuumehtee ja en minäkää kaikkia puita tunne
  mitä sitten tul muahan laetettuakin ja jos tul liian tiukkaan nii aenahan niistä jonkun voe hakata poekki jos itämisrosentti sattuu olemaan sata. Mansikoetakin oesin laettannu jos oes ollu, mutta tulpahan siitä
  eestä laetettua mustikkapuita. Voe se olla aekamoesta pöllyyttämistä meijän tontilla kevvään mittaan, kun nykyään pittään joka puullakkii olla parinsa. Joko muuten tul ves kielelle, noh kyllä minä neuvon mistä puusta ne parraat marjat löytyy. Näin se vaan homma etenee nykyjalostuksen aikaan pensaatkin on puita. Iloista ja lämmintä kevättä sullekkin jos satuit juttuni lukeen ja muistahan tehä riittävän syvä kuoppa taimille, jos innostut sinäkii istutushommii, niin kyllä ne taimet sieltä sitten nousee; terkuin Jakutaku.

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita