Blogi aloitettu: 15.2.2008
Blogimerkintöjä: 3 kpl
 • Rakkautta26.2.2008 klo 17:49

  Rakkautta on yhteinen sävel,,,. :o)
 • Ystäväni26.2.2008 klo 17:47

  jos voisin antaa sinulle yhden ominaisuuden,
  antaisin sinulle mahdollisuuden nähdä itsesi
  kuten minä näen sinut..
  Silloin voit havaita kuinka verraton olet.
 • Hymy15.2.2008 klo 14:54

  Hymy ei maksa mitään,mutta nauru antaa paljon.Se rikastuttaa häntä joka sen saa,muttei tee antajaansakkaan köyhemmähsi.Se kestää vain hetken,mutta joskus sen muisto säilyy ikuisesti.Kukaan ei ole niin rikas ja vaikutusvaltainen,että pystyisi tulemaan toimeen ilman sitä,eikä kukaan niin köyhä,ettei se häntä rikastuttaisi.Hymy tuo onnen kotiin ja hyvää tahtoa liikeelämään ja on ystävyyden tunnus.
  Se tuo levon väsyneelle,iloa lannistuneelle,aurigonpaisteen murheelliselle ja on paras vastamyrkky huoliin.Siitä huolimatta sitä ei voi ostaa,kerjätä,lainata tai varastaa,sillä toisinaan sillä ei ole mitään arvoa kenellekkään kuin pois annettuna.Jotkut ihmiset ovat liian väsymeitä hymyiilläkseen.Hymyile sinä heille.Sillä kukaan ei niin suuresti hymyä tarvitse kuin hän,joka ei itse enää jaksa hymyillä.

  Tämän sain hyvältä ystävältä eilen ja se on mielestäni kympiarvoinen juttu,vai mitä?

Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita