Blogi - pekutti - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogin nimi: 4.11.08

Blogi aloitettu: 4.11.2008
Blogimerkintöjä: 3 kpl
 • isänpäivä sunnuntai!!9.11.2008 klo 22:16  Kommentoi (0)

  Heräsin aamulla 10.00.Heti herätessäni söin aamupalan ja lähdin koripallo matsiin.Hävittiin 3mella pisteellä!! :( Tein 12 pistettä.Sitten menin ulos ja olin siellä 3 tuntia.Kun tulin sisään söin päiväruuan.Sen jälkeen menin koneelle ja sitten taas ulos ja olin ulkona loppuillan.Tulin sisään ja aloin katsoa Idolsia ja sen jälkeen Amazing Racea. Sitten rupesin nukkumaan.Hyvää isänpäivää kaikille!!!!!!!


 • Tavallinen lauantai päivä!!8.11.2008 klo 23:07  Kommentoi (0)

  Heräsin aamulla 9.30 ja söin aamupalan.Sitten menin kauppaan ostamaan karkkia.Kun tulin kaupasta menin kavereiden kanssa ulos ja tulin sitten sisään.Sisällä katsoin telkkaria ja olin tietokoneella.Ja sitten menin taas ulos ja olin siellä iltaan asti.Sitten tulin sisään ja olin loppuillan tietokoneella.


 • 4.11.084.11.2008 klo 19:50  Kommentoi (0)

  Aamulla heräsin kouluun.Olin koulussa 8.45-13.00.Koulussa oli matiikkaa kaksi tuntia äikkää ja yksi tunti ymppää.Kun tulin koulusta kotiin menin tietokoneelle ja olin tietokoneella 2h.Sitten menini ulos kavereiden kanssa ja olin ulkona 2h.Tulin sisälle syömään ja luin sitten Ranskan-kokeeseen.Sen jälkeen leikin pikkusiskon kanssa ja olin tietokoneella.Ja sitten katsoin telkkaria. Telkkarin katsomisen jälkeen menin mesettämään.Ja sen jälkeen menin nukkumaan.


Älypää tiedottaa

 • Pelaa Suomalaisen ruoan päivän tiukkaa tietovisaa!

  7.8.2020

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9. Testaa tietosi Suomalaisen ruoan päivän tiukassa tietovisassa. Visan kysymykset vaihtuvat viikoittain joten uutta pelattavaa riittää! Voit myös osallistua viikoittaiseen 50€ ruokakaupan lahjakortin arvontaan.

 • Hyvää juhannusta! Testaa oletko kotisi turvallisuuspäällikkö

  18.6.2020

  Olemme tänään julkaisseet yhdessä Sisäministeriön kanssa luodun Kodin turvallisuus -visan. Visassa voit kymmenellä kysymyksellä selvittää onko sinusta kotisi turvallisuuspäälliköksi.

  Älypään ylläpito haluaa toivottaa pelaajilleen rauhaisaa juhannusta! Muista pelata myös perinteistä Juhannusvisaamme.

 • Tiedätkö mikä on maailman yleisin roska?

  3.6.2020

  Tiesitkö, että maailman yleisin roska, tupakantumppi, on ympäristömyrkky. Olemme kehittäneet yhdessä Suomen ASH ry:n kanssa Tupakoinnin ympäristövaikutukset -visan jossa voit testata kuinka paljon tiedät tupakoinnin ympäristövaikutuksista.

Lue lisää tiedotteita