Blogi - prinsessa96 - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogi aloitettu: 8.10.2007
Blogimerkintöjä: 1 kpl
 • Moi!!!8.10.2007 klo 16:41

  Oon vähä seko...ainaki koulus.Rakastan eläimii 100%!Oon aika nirso ruuan suhtee...:)Mul on mese ja meseossaa voi kysellä jos kiinnostaa...Kuuntelen enimmäksee poppia mut muuki musa käy.Mun musamakuu kuulu mm.Anna Abreu,Ashley Tisdale,Pussycat dolls,Rihanna,Hilary Duff jne.Mul on paljon harrastuksii.Esim.oon jumpas(maanantaina),sirkuksessa (tiistaina) ja lentopallos (perjantaina).Lisäksi piirrän,luen,pompin trampoliinilla ja "tanssin" (omas huonees)Jos kiinnostaa nii pyyä ihmees kamuks!!!


Älypää tiedottaa

 • Kuinka hyvin tunnet ruokaostostesi hiilijalanjäljen? Testaa, miten ilmastoystävällisiä ostoksia teet

  5.10.2020

  Olemme julkaisseet uuden Suomen Lähetysseuran kanssa kehitetyn Ilmastovalintatalo-testin. Testi kertoo, mitä tuotteita kannattaa ruokaostoksilla suosia, jos haluaa vähentää päästöjä ja pienentää omaa hiilijalanjälkeään. Testin jälkeen voit osallistua 100€ arvoisen lahjakortin arvontaan!

 • Uusia ja ajankohtaisia kysymyksiä suosituimmissa urheiluvisoissa

  30.9.2020

  Liiga alkaa, oletko valmis? Tunnet varmasti oman suosikkijoukkueesi kokoonpanon, entä muiden joukkueiden? Jännittävän Liiga-kauden aikana voi virittäytyä tunnelmaan Älypään Jääkiekko-visan parissa! Jääkiekon lisäksi myös F1-visaa ja Jalkapallo-visaa on päivitetty uusilla kysymyksillä. Testatkaa vaikka kaveriporukan kanssa, kuka onkaan se joukon todellinen urheilutietäjä!

 • Testaa tietosi tupakkapolitiikan edistymisestä Suomessa

  24.8.2020

  Uskoisitko, että vuonna 1920 Suomessa kulutettiin eniten savukkeita asukasta kohti maailmassa? Testaa tietosi tupakkapolitiikan edistymisestä Suomessa Savuton Suomi 2030 -visassa ja opi lisää savuttomuuden ja nikotiinittomuuden hyödyistä.

  Visa on tehty yhteistyössä Savuton Suomi 2030 -verkoston kanssa.

Lue lisää tiedotteita