Blogin nimi: sönkön sotku

Blogi aloitettu: 28.3.2008
Blogimerkintöjä: 140 kpl
Avainsanat: päivät kpl
 • Ei pitäis kai valittaa, mutta...18.1.2011 klo 11:07  Kommentoi (1)

  Pitäs olla onnellinen kun tyttö saavutti 3kk:den iän. No onnellinen oon, mutta kun joutuu odottaan postissa aikaa tytön röntgeniin tietona nukutuksesta ja sairaala yöstä huolettaa. Tuntuu et jotain on lääkäreiltä on jääny kertomatta. Vai oonko tullu vaino harhaseks?!?!?

  Eilen kun fysioterapeutti kävi meil kotona kerroin kuinka harmittaa likanpuolesta kun se on energinen ja haluaa kauheasti pyörähdellä, mutta toimimaton käsi on esteenä. Turhauttavaa kun ei pysty auttamaan.

  Taas pitää muistuttaa itteensä et pahemminkij olis voinu käydä ym..

  Nyt vaan toivoo et kaikki menee hyvin ja kuvis näkyy syy käden toimimattomuuteen ja ei tarvis alkaa toista ny leikkeleen.


 • Pahemminkin voisi olla...14.1.2011 klo 11:22  Kommentoi (0)

  Synnytykseni ei mennyt läheskään kuin piti ja sksi lapseni oikean käden 2 hermoa meni. Tänään kävimme taas sairaalassa käsikirurgin ja lasten lääkärin pakeilla. Nyt odotetaan kirjettä röntgeniin. Lähete on pikana ja röntgen kuvat ratkasee joudutaanko pikkuinen leikkaamaan =(              Jotta tuo röntgen kuva edes saadaan joudutaan tyttö nukuttamaan, eli taas sairaala yö tiedossa. Eniten tässä koko jutussa saa vihaseksi lääkärit jotka vakuuttelivat että jalat edellä synnytys on paljon turvallisempaa kuin leikkaus ja minä tyhmä uskoin. Lanne kuvattiin ja kaikki piti olla ihanteellista jalat edellä synnytykseen kun kääntäminen ei onnistunut. Loppu tulos: 18tunnin jälkeen minut nukutettiin, tyttö oli 2minuuttia kuolleena ja käsi meni.  Eipä tarvi enään luottaa lääkäreidenkään sanaan ja nyt on "paskat housus" kun miettii että kohta 3kk ikäinen tyttö nukutetaan. Mitä riskejä siinä on mistä ei taas kerrota??


 • Pitkästä aikaa..13.12.2010 klo 09:29  Kommentoi (0)

  elämä on tehny kuper keikan hyvään suuntaan. Sain lapsen vähänaikaa sitten. Tyttö oli kuolla, mutta hirveä sissi kun letkut oli saatu kiinni niin tyttö piristy ja pääsi pois letkuista ja on ollut 6vk kotona. Hymyilevä päivän säde. Lapsen isäkin on iloinen ja asutaan samassa taloudessa. Hauskaa joulua jokaiselle tasapuolisesti!!!


 • viimesestä on kulunut aikaa...16.3.2009 klo 22:47  Kommentoi (0)

  paljon tai no ei nyt niinkään paljoa ole tapahtunut. Yritän koulua käydä se onkin ainoo positiivinen juttu. ei oo enään ukkoo on vaan ystävä. Yksinäinen ja surullinen olo. soitin ystävälleni tänään enkä pystynyt pidättelemään itkua. sanoin että kaikki on hyvin vaikka niin ei ole. Ite tätä halusin tyhmä ämmä kun olin ja siittä saan maksaa hinnan. en ymmärrä miksi toi kyynelvirta ei suostu loppuun. ikävä on suunnaton. mutta ehkä parempi näin...


 • upee vuoden vaihde...2.1.2009 klo 19:21  Kommentoi (0)

  ukko nukku sohvalla ja yritin saada sitä hereille toivottaakseni hyvää uutta vuotta, mut paskat onnistunut en! kyllä se normaalisti valvoo yöt, mut ei tällä kertaa... vitsi kun oli ihana herätä aamulla ilman krapulaa jo toisena vuoden vaihteena. sit raketitkin tuli halvaks kun olin niitä yksin pihalla kattomassa. voispa tuo arki jo alkaa. sais jotain sisältöö päiviin...


 • ny se on ohi27.12.2008 klo 17:20  Kommentoi (0)

  no niin nyt loppu laatikoiden, kalkkunan ja juustojen syönti! oli ihanaa poika puolen kanssa olla pihalla. tehtiin lumi koira ja niin kilpikonna se toinen tais olla, mut hauskaa oli melskata lumessa. ootan kyl silti et arki alkaa. tv:tä tulee paikallis peli (porkkana häviöl ja ukko vittuuntunu) . karkkia on tullu kyl syötyy ihan kiitettävästi ja lisää vie löytyy. ei haittaa vaik pari kiloo tuliskin, kyl ne si lähtee kun se arki suostuis alkaan, mutta mukavaa ja parempaa tulevaa vuotta kaikille!


 • ei kauheeta joulun tunnelmaa...21.12.2008 klo 11:10  Kommentoi (2)

  inhottaa kattoo pihalle kun ei sie oo lunta juuri paskaakaan. harmaan tai siis ruskeen ja vihreen eri sävyi kyl löytyy! 3pv enään. toivoin että en sais mitään kun ei ole tarvetta saada mitään krääsää lahjaks, mutta ukko on ostanut VASTOIN KUMMANKIN LUPAUKSIA ja sit anoppi kokelas sun muut. kun saan sen lahjapaketin sit jouluna käteen tulee tosi vaivautunu olo. onhan se kiva muksuille ja muille ostaa joku hyvä kirja, mut sit kun saa ite jotain meen paloauton punaiseksi ja ahdistaa kun, en mielestäni ole ansainnut niitä. niin ja se joulu ruokailu. ANTEEEKSI TÄMÄ KITINÄ!  on mukava kun perheet ja sukulaiset kokoontuu yhteen syömään, mutta taas mua alkaa ahdistaan kun sanotaan et ota lisää ja kun yrittää nätisti kieltäytyä vaikka on nähty vaivaa ihan turhaa kun en syö punasta lihaa et on sit kalkkunaa ostettu. kiitän aina ja niiaan et oli ihanaa ruokaa, mutta nyt ei mahdu enempää. totuus puoliks en pysty syömään muiden ihmisten kanssa. en ole esim koulu ruokalassa käyny sit viimeks kun joskus kuudennella luokalla. en tie mikä siinä on syynä. sekö et oon entinen bulimikkko ja siks se "tuijotus" laittaa ahdistaan?

  ONKO JOLLAIN MUULLA YHTÄ EPÄMIELUISIA TUNTEITA JOULUNA JA MITEN VOIN OTTAA IISISTI?


 • pitäs kai alkaa miettii joulua ja vuoden vaihetta.14.12.2008 klo 20:11  Kommentoi (0)

  ei oikeen kumpikaan hotsita. no joulu pukki kun tulee ukon siskon pojalle ja omalle pojallensa tuomaan lahjat on ehdoton koho kohta, mut siinä se. pyysin että ei lahjoja tänäkään vuonna, että auttakaa rahallisesti kun tekee tiukkaa (ja taas sie on ummot,ym muut ostanu jotain ei tarpeellista) mulla on vie 06 joulun lahja avaamatta. ilmeisesti sie on jotain syömäkaluste sarjaa niin turhaa aukasen kun multa jo löytyy kaikki, paitsi rauha sisältäni ja hyväksyä itseni ihmisenä. ei kukaan voi mulle kumpaakaan antaa. uusi vuosi on niin tullu jo vietettyy et ei kapakkaan ja tappeluiden keskelle inspiroi mennä, mut on ihan jees kattella kun ihmiset ampuu rahaa taivaan tuuliin. asiasta kolmanteen ei kellään oo kokemusta ittepäisestä ukosta joka ukkuu istuvilteen kun "ei muka väsytä vie" et miten sen sais punkaan nukkuun??


 • asiat voisi olla huonomminkin...13.12.2008 klo 15:44  Kommentoi (0)

  omatyöntekijäni ilmoitti torstaina lopettavansa ens vuoden alussa. hienoa että se kerto sen nyt, mut ollaan vuosi tehty yhteistyötä ja tapeltu koulun kanssa niin se laittaa ajatteleen. en luota muihin ihmisiin. se on kun semmonen luotto syntyy niin ei sitä kun paska mieli tuli. onse kyllä hieno että jos se haluaa urallaan edetä, mutta ois saattanu mut pois tuolta sitä ennen. oma hyväsesti aateltu kyllä, mutta silti. kaikki joihin oon saanu samanlaisen siteen ja luottamuksen aikaan on kaikki jättänyt yksitellen. ukko tossa on luojan kiitos, mutta ei enään muita. sen uutisen jälkeen katos paljon ja pää on raksuttanut mitä pahaa olen nyt tehnyt.


 • uus jakso, uus tatska(?)30.11.2008 klo 19:37  Kommentoi (1)

  mietin et vois sen kunniaks kun kouluakin on tullu käytyy kohtuullisen hyvin ja kun 3jakso alkaa niin voisin palkita itseni muistamalla äitiä ja isää. äiten lempiväri on punainen ja taasen isän on musta ja sininen. mielessä on tatskat, mut enpä taida viel niist mitään mainita....
  tarvisin kirjan suomi-mies-suomi sanakirjan. että älyäis ees hitusen verran enemmän tota toista sukupuolta. mikäli semmosen kirjan joku on jossain nähny niin ilmottakaa ehottomasti!
  alkavaa viikkoo vaan kaikille


Älypää tiedottaa

 • Tutustu suomalaiseen ruokaan ja voita 50€ lahjakortti valitsemaasi ruokakauppaan!

  9.8.2021

  Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2021. Tutustu suomalaiseen ruokaan Hyvää Suomesta -visassamme ja osallistu visan loputtua viikoittaiseen arvontaan. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin haluamaasi ruokakauppaan. Kampanja on voimassa 5.9.2021 saakka.

  Visa on tehty yhteistyössä Ruokatieto Yhdistyksen kanssa.

 • Mitä muistat 2010-luvusta?

  30.6.2021

  Cheek valloitti Olympiastadionin, Ruotsin prinsessa Madeleine sai tyttövauvan, Jokerit aloitti uransa KHL:ssä ja Sauli Niinistöstä tuli Suomen presidentti! Tämä kaikki ja paljon muuta tapahtui 2010-luvulla. Vuosikymmenet-visan uusimmassa osiossa voit kokeilla, mitä kaikkea muistat tästä hetki sitten eletystä vuosikymmenestä!

 • Onko sinulla futiskisojen faktat hallussa?

  11.6.2021

  Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään! Testaa tietosi Älypään Futiskisat-visassa, jota on tämän vuoden kisojen kunniaksi päivitetty isolla kasalla uusia kysymyksiä!

Lue lisää tiedotteita