Blogi - wiliwilperi - Ihmiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.


Blogi aloitettu: 20.11.2007
Blogimerkintöjä: 7 kpl
 • Blondi pilkillä...6.4.2009 klo 15:03

  Blondi näki hyvän jään ja päätti lähteä pilkille,,
  Kotoa hän haki eväät ja kaikki muutkin tarvittavat välineet ja  ei kun sitten reikää tekemään jäähän...
  Blondin poratessa reikää kuului ääni::siitä reiästä ei tule kalaa...
  noh blondi siiryi vähän matkaa ja porasi uutta reikää, kun taas kuului: siitä reiästä ei tule kalaa!!

  taas blondi siityi hiukan ja oli poraamassa kolmatta reikää, kun taas kuului sama ääni: no höh.. ihmetteli blondi ja kysyi oletkos sinä Jumala joka puhut jossain??

  Ei kun minä olen tämän JÄÄHALLIN vahtimestari heheheeheheh


 • Matkoilta on mukava palata...6.6.2008 klo 23:06

  Taas on ihana neliviikkoinen reissu takana...
  Monta maata tuli kierrettyä..Viro,Latvia,Liettua,Puola,Tsekinmaa,Slovakia,Slovenia,
  Itävalta ja Unkari..tällä kertaa ei menty Kroatiaan koska tilanne on vähän kuuma poliittisesti..lähimaissa,,,,,,


 • UUSI VUOSI ja UUDET KUJEET:)2.1.2008 klo 19:26

  Siis katse avoimesti vuoteen 2008!!! Kohti uusia seikkailuja ja toivottavasti myös paljon uusia YSTÄVIÄ..niitä ku ei ole koskaan liikaa..
 • Reippaana kohti UUTTA VUOTTA :)2.1.2008 klo 19:21

  No niin nyt on sitten vuosi vaihtunut ja kinkku kaapista "haihtunut" niin mihin lie... no ei kun reippaasti vaan lenkille niin haihtuu se loppukin "kinkku" tuolta pakaroista..innolla taas odottelen, että mitäs se tämä vuosi on minun kohdalleni tapahtumakalenterissa varannut...:)
 • Joulu meni joutuisaan!!!28.12.2007 klo 19:27

  No nyt on taas se Joulu jo takana päin, kyllä se sitten menee nopeasti ohi,..ensin on hirvee touhu ja hulina ja hups!! se on jo mennyt se aatto on niin sukkelasti ohi..oli kuitenkin kiva Joulu tuolla hartolassa lapsen ja lapsenlapsien kanssa meni joulu mukavasti ja tulihan sitä luntakin aattona hippuisen maahan:)
 • Joulu on jo ovella...3.12.2007 klo 18:52

  Huh huh kyllä se Joulu tulee aina yhtä nopeasti ja päivät senkun viuhahtaa vain eteenpäin, vaikka kuinka meinaan, että tänä vuonna teen kaiken ajoissa ostan lastenlasten lahjat ym., mutta..aina vaan jää sitten viimetippaan. Ja sitten on hirveä hoppu...niinkuin nytkin: no onneksi on aikaa edes hiukan rentoutua hyvien pelien parissa!!
 • Lapsi20.11.2007 klo 14:31

  Tänään on lapsen oikeuksien päivä: mitähän se oikeesti pitää sisällään, no toivottavasti kuitenkin kaikki vanhemmat sekä isovanhemmat muistavat antaa aikaa lapselle/lapsenlapselle, ja mahdollisimman monella lapsella olisi oikeus olla LAPSI
  Näinä niinsanottuina "kiireisinä" aikoina se varmaan meinaa monelta unohtua koska aina on "kiire" jonnekkin tai johonkin.

Älypää tiedottaa

 • Kuinka hyvin tunnet ruokaostostesi hiilijalanjäljen? Testaa, miten ilmastoystävällisiä ostoksia teet

  5.10.2020

  Olemme julkaisseet uuden Suomen Lähetysseuran kanssa kehitetyn Ilmastovalintatalo-testin. Testi kertoo, mitä tuotteita kannattaa ruokaostoksilla suosia, jos haluaa vähentää päästöjä ja pienentää omaa hiilijalanjälkeään. Testin jälkeen voit osallistua 100€ arvoisen lahjakortin arvontaan!

 • Uusia ja ajankohtaisia kysymyksiä suosituimmissa urheiluvisoissa

  30.9.2020

  Liiga alkaa, oletko valmis? Tunnet varmasti oman suosikkijoukkueesi kokoonpanon, entä muiden joukkueiden? Jännittävän Liiga-kauden aikana voi virittäytyä tunnelmaan Älypään Jääkiekko-visan parissa! Jääkiekon lisäksi myös F1-visaa ja Jalkapallo-visaa on päivitetty uusilla kysymyksillä. Testatkaa vaikka kaveriporukan kanssa, kuka onkaan se joukon todellinen urheilutietäjä!

 • Testaa tietosi tupakkapolitiikan edistymisestä Suomessa

  24.8.2020

  Uskoisitko, että vuonna 1920 Suomessa kulutettiin eniten savukkeita asukasta kohti maailmassa? Testaa tietosi tupakkapolitiikan edistymisestä Suomessa Savuton Suomi 2030 -visassa ja opi lisää savuttomuuden ja nikotiinittomuuden hyödyistä.

  Visa on tehty yhteistyössä Savuton Suomi 2030 -verkoston kanssa.

Lue lisää tiedotteita