English - Yhteisövisat - Kielet - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

English

Yhteisövisat » Opiskelu » Kielet Tekijä(t):

English

Arvostele peli:

Yhteisössä on 153 jäsentä. Listalle vaaditaan 13 135 pistettä. Visaa on pelattu 1 075 161 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 127 kertaa.

English

Tiedätkö mitä sanat ovat englanniksi?

Tulokset

Päivitä

English - Keskustelua pelistä

 • KarrLiintola

  30.12.2010 klo 23:37

  Oma visasihan tuo on, joten sinä päätät. Ehdottamillani kysymyksillä halusin tuoda vaihtelua ja miksei hieman vaikeuttakin visaan. Visan kohtuullisen helppouden näkee siinä, että top-listat vallataan reilusti yli 18 donan pistemäärillä. Jos haluat pitää visan yhden sanan käännöskysymyksinä, mikäs siinä. Kielen varsinaisen oppimisen kannalta kuitenkin avainsana on se, että pelaaja oppisi myös sanontoja, lauseparsia yms hieman vaativampaa, joita näillä kysymyksilläni ajoin takaa. Niistä saattaisi olla sitten hyötyä elävässä elämässä kun kieltä todella puhutaan.

 • Bowbow

  30.12.2010 klo 22:42

  KarrLiintola, kiitos ehdotuksista. Tämä visahan on sellanen (ainakin tähän mennessä ollut), että on kysymyssana suomeksi ja kaikki vastausvaihtoehdot enkuks... ja ne on aina nimenomaan sanoja, yleensä yhen sanan mittaisia. Nuo sinun ehotukset on aivan erilaisia, monen sanan mittaisia, niin en tiedä, että onko se hyvä, jos visan tällanen yhtenäisyys rikkoontuu. :D Ne olis kyllä hyviä kysymyksiä johonkin sellaseen enkkuvisaan, jossa on erilaisia kysymyksiä eikä vaan yhen sanan mittasia. En tiedä, onko tää visa tällasena hyvä, mutta arveluttaa vaan itseä hieman mennä lisäämään ihan uuden tyylisiä kysymyksiä näiden keskenään niin samanlaisten (tylsien?) joukkoon. :D

 • KarrLiintola

  29.12.2010 klo 19:32

  Voisit vaikka kysellä joissakin kysymyksissä brittienkun ja usaenkun eroavaisuuksia! Niitähän löytyy yllättävän paljonkin. Taidanpa ehdottaa Sinulle visaan paria, jotta pääset alkuun. Sitten on vielä aussienkku etc. Näistä voisi saada aivan oman visansa.

 • Bowbow

  28.12.2010 klo 23:58

  Tähän mennessä on yks "äänestänyt" brittienkkua, mutta ite taas oisin ehkä amerikanenkun kannalla. Kumpihan on se "oikeampi" enkku, vai onko kumpikaan? En tiiä millä perusteella tekisin valinnan. Entten tentten...

 • KarrLiintola

  18.12.2010 klo 01:28

  Bowbow, ei kestä kiitellä, joskus ne ovat vähän tulkinnanvaraisia nämä sanojen merkitysket ja kyllähän tuo superior, joka sinulla oli siinä oikeana vaihtoehtona on esimies myöskin. Näitä tulkintoja tulee väistämättä ja ihan hyvän visan olet tehnyt, tosin paljoa sitä en ole pelannut kun aika menee näissä Stadivisan, Kalakukkojen Kuopion ja muissa ylläpidoissa. Jatka samaan malliin ja lisäile kysymyksiä pikku hiljaa!

 • hawaiji9

  16.12.2010 klo 16:13

  Jenkki vai Britti? Molempia löytyy!! : /

 • Dynamiitti

  13.12.2010 klo 18:53

  Brittienkku!

 • Bowbow

  10.12.2010 klo 21:29

  KarrLiintola, kiitos kun kerroit! Poistin sen kysymyksen. Sanakirja.org oli näköjäänki väärässä, eikä mun omat tiedot riitä arvioimaan näitä. Hyvä kun ootte huomautellu. Pahoittelen, jos visa tuntuu sekavalta, laaduttomalta tms. En oo päättänyt, että onko nää amerikan- vai brittienkkua. Kumpi teistä ois mukavampi?

 • JesGev

  6.12.2010 klo 17:58

  Jenkki vai brittienglanti? Täällä on vähän molempia -.-

 • KarrLiintola

  4.12.2010 klo 21:09

  Täällä Usassa kyllä supervisor on myös esimies eli se, joka valvoo, jonkun työsuoritusta tarvittaessa. Nyt se näköjään meni tässä visassa vääräksi. No, eipä mitään tekevälle sattuu. Tähänhän saa halutessaan rajattoman määrän kysymyksiä. Mukavaa joulunodotusta kaikille sinne Suomeen!