Kissaeläimet

Arvostele peli:

Yhteisössä on 152 jäsentä. Listalle vaaditaan 0 pistettä. Visaa on pelattu 78 307 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 0 kertaa.

Kissaeläimet

Kysymyksiä kaikista kissaeläimistä. Tassun heilautus kaikille ja eikun testaamaan tietosi :)

Tulokset

Päivitä

Kissaeläimet - Keskustelua pelistä

 • 123abc

  2.7.2008 klo 13:59

  junzu//: mut se on oikeesti niin et niitä pitäis kammata/harjata päivittäin =) siks moni hankkiikin lyhyt karvasen koska sitä ei tartte harjata päivittäin

 • Keira12

  28.5.2008 klo 11:23

  exoticit on ihanii ja myös venäjensiniset, persialaiset ja kaikki muutkin kissat

 • kattiriina

  5.3.2008 klo 12:13

  Huomio pelaajat!! Laitoin nyt juzcun ehdottamia kyssäreitä eri kissarotujen lyhenteestä. Tässä infopläjäys EMS-koodista, niin ei tule ihmettelyjä, että mikä se on:EMS-koodi (Easy Mind System) on FIFen (Fédération Internationale Féline) kehittämä kissarotujen yksinkertainen tunnistuskoodi, jossa kaikkien rotujen ominaisuudet ilmaistaan yhtenäisellä tavalla. Ja eikun pelaamaan ;))

 • kattiriina

  1.3.2008 klo 14:15

  Tää kissamamma on varmaan outo juzcu sun mielestä, kun harjaan lyhytkarvaiset maatiaiskissani joka päivä ainakin kerran :)) Harjaaminen on hyväksi kissoille jo siksi, kun kissa pesee itseään useita kertoja pv:ssä, niin harjaamalla ehkäiset karvojen menemistä suolistoon.

 • KISSAFANI1

  27.2.2008 klo 23:34

  Tämä värien periytyminen johtuu pajolti siitä että kantaako kissa/kissat vaalennosta vai ei.Esim. Creme voi saada sinikilpikonnan kanssa lilan pennnun, jos heidän takanaan on suklaata.

 • kattiriina

  27.2.2008 klo 22:46

  Juzcu: kysymys ehdotuksestasi; minkä väristä pentua punainen uros ei voi saada? Ei ilmennyt oikeaa vastausvaihtoehtoa, eikä infoa, mistä olet asian tarkastanut, joten poistin sen PALAUTETTA YHTEISÖVISASTA ketjusta. Laita se EHDOTA KYSYMYSTÄ kohtaan ym kysymys ehdotuksesi ja mistä tiedon voi tarkastaa

 • kattiriina

  27.2.2008 klo 22:35

  Juzcu mussukkamme :)) Karvatupsu kyssäri pysyy muodossaan, koska juuri norjalaiset m.kissat ovat siitä hyvin tunnettuja, tästä emme enää intä. Piste. Kissan silmienväri kysymys on luettu ja tarkastettu tosi monesta paikasta, joten se pysyy myös. Mun täytyy poistella sun viestejä, koska niistä paljastuu muille vastaukset. En tee sitä pahalla. Kyssäri ehdotuksesi ovat hyviä, paina MUUT TOIMINNAT kohdasta EHDOTA KYSYMYSTÄ niin se tulee peliin mukaan :))

 • KISSAFANI1

  27.2.2008 klo 22:34

  Hei juzcu.omistan persialaiskissoja,käyn näyttelyissä ja kasvatan.Persialaikissan turkkia täytyy säännöllisesti hoitaa päivittäin kampaamalla ja nyppimällä ns.karkeat karvat pois jos haluaa pitää kissan takuttomana ja näyttelykunnossa.Otapa persialaiskissa istsellesi, niin tiedät mitä tapahtuu jos turkkia ei hoideta säännöllisesti.Olen monta kertaa joutunut menemään selvittämään toisten persialaisten turkkia kun sitä ei ole hoidettu asianmukaiseksti.

 • juzcu

  27.2.2008 klo 18:55

  Olisi toinenkin kysymysehdotus: jokaisella rodulla on oma lyhenteensä, esim. MCO, CRX, EUR, ABY, SYS OSH, NFO, ACL yms. Näistä voisi pistää jonkin kysymyksen. Yksi jännä kysymys voisi myös olla, että minkä rodun jalostukseen voidaan toisinaan käyttää tavallista kotikissaa, tai että millä ehdoilla. (kyseessä on siin eurooppalainen.)

 • juzcu

  27.2.2008 klo 18:41

  Kukaan ei kampaa pitkäkarvakissaansa päivittäin, ei edes ne joilla on näyttelyssä käyvä persialainen, ei kukaan. (Olen kysellyt kasvattajilta..)