Laki ja oikeus - Yhteisövisat - Sekalaiset - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 11 jäsentä. Listalle vaaditaan 7 240 pistettä. Visaa on pelattu 189 870 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 4 305 kertaa.

Laki ja oikeus

1176 kysymystä oikeus- ja valtiojärjestyksestä, juridiikasta, filosofiasta, yhteiskuntahistoriasta ja niitä sivuavista aihealueista.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän

Viimeisimmät tapahtumat

Laki ja oikeus - Keskustelua pelistä

 • living

  23.6.2018 klo 16:55

  Hyvää Juhannusta ihan jokaiselle! Sadekuurotkin jo väistyneet, ja ilma alkaa jo taas lämmetä.

 • 22.6.2018 klo 21:13

  Samoin Hyvää Juhannusta Parmenides sekä muut pelaajat!

 • Parmenides

  22.6.2018 klo 17:03

  Toivotan kaikille Lakivisan pelaajille hauskaa juhannusta!

 • Parmenides

  19.6.2018 klo 20:14

  Nyt tuli livingiltä reippaasti yli 300 pisteen parannus vuoden parhaaseen tulokseensa. Fiktiivinen halaus ja asianmukaiset onnittelut tuloksesta. Samaan hengenvetoon pitää kuitenkin myöntää, etteivät Vuoden Pelaaja 2018-kilpailun säännöt takaa pelaajalle tällaisessa tilanteessa oikeudenmukaista kohtelua. Pelkän tulosparannuksen perusteella lisäpisteitä ei enää voi myöntää ja mitä tulee ylläpitäjän bonuksiin, sekä kid curry että living ansaitsisivat tämänhetkisen tilanteen perusteella täydet kuusi pistettä. Vuoden vaihteessa oli harkinnassa sääntömuutos, jonka mukaan 15-30 prosentin tulosparannuksesta (VP ja/tai OE) olisi saanut lisäpisteitä, mutta muutos ei toteutunut, koska sen arveltiin tekevän kirjanpidon liian työlääksi ja kilpailun hallinnoinnin ylläpitäjän resursseihin nähden kohtuuttoman raskaaksi. Puhun siis koko ajan vain itsestäni vaikka käytänkin eufeemisesti monikkomuotoa. Pahoillani living! Ei tule hienosta tuloksesta tälläkään kertaa muuta kuin sympatiaa.

 • living

  18.6.2018 klo 15:16

  Olen seurannut sivusta kyllä tätä, ja kovan vastuksen Wilhelmi on nyt kyllä antanut muille. On pureskeltavaa ihan kunnolla. Tunnollinen kirjojen parissa työtä tehnyt WilhelmiV on kirjansa näemmä lukenut huolella ja tekee kellon tarkkaa työtä. On ihailtavaa ollut katsella. Jospa yrittäisin petrata edes hiukan. Koville itselläni taas ottaa, kun kompuroin samoihin kantoihin kuin aikoinaan. ;) Ei näemmä mitään uutta siinä kohtaa. Tsemppiä kaikille!

 • 18.6.2018 klo 13:30

  Living: hirvittää! En varmaan pysty enää nopeampaan suoritukseen.

 • living

  18.6.2018 klo 12:46

  Kiitos; WilhelmiV:lle myös! Yritän taas vähän käydä kääntyilemässä. Kumma, kun vapaa-aikaa on niin vähän, ettei aivan ehdi kaikkea harrastaa, mitä haluaisi. Hienosti olet saanut tason nosteltua Kidille ja Larsödelle aika korkealle. Jokohan heitä hirvittää? No, on hieno juttu, että olet saanut tulosta noin huimasti nostettua! Mieleluisaa olisi, jos useampikin innostuisi tästä visasta. On hyödyllistä tietoa.

 • WilhelmiV

  18.6.2018 klo 06:57

  Hei, Onnittelut livingille tulosten parantumisesta. Omasta puolesta toivon Lakivisaan lisää vakituisia pelaajia, Kvasaari omaa alan osaajana potentiaalia. terveisin Wilhelmi

 • living

  17.6.2018 klo 21:12

  No, kovin on hidasta tämä kapuaminen. Olen niin kauan jo laistanut, että osittain menee vuosiluvut sekaisin taas. Niissä en järin hyvä ole ollut aina. Nyt hiljalleen palailee muisti pätkittäin. :) En odotakaan bonuspisteitä. Kyllä minun tarkoitukseni on vain saada ehjä suoritus ja mieluusti kaikki kerrallaan oikeinkin mahdollisimman pitkälle, ja vauhti tulee sitten, kun osaa taas näihin vastauksenkin.

 • kid curry

  17.6.2018 klo 20:04

  Livingillä on raju tahti päällä! Kohta on 18tuhatta rikki.