Lampaansyöjät - Yhteisövisat - Kirjallisuus - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 6 jäsentä. Listalle vaaditaan 13 079 pistettä. Visaa on pelattu 19 002 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 14 kertaa.

Lampaansyöjät

Veikko Huovisen suositun kaksikon - Sepen ja Valtterin matkatarinaan perustuvia kyssäreitä. Ja hieman myös elokuvasta.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän
 • Ei TOP-lista tuloksia
 • Ei TOP-lista tuloksia

Viimeisimmät tapahtumat

Lampaansyöjät - Keskustelua pelistä

 • Poropaimen2

  12.9.2018 klo 18:26

  Menny aika niin tarkkaan vesillä ja kairassa ettei oo pelaamaan kerinny. No nyt roipii vettä, pirttipäivä ja pianpa niitä tullee rutosti lissää kun rospuuttokausi alkaa.

 • jym

  9.9.2018 klo 01:32

  No joo, Nordkapissa tuli käytyä. Kohta talven selekä taas vahvistuu. Peliä pojat.

 • Poropaimen2

  4.3.2018 klo 16:31

  Aika vahvalta tuntuu se selkä vielä täälä. No eipä oo ees vielä parraat pilkkikelit ees alkanu. Vaan on ne perämoottorit jo huollettu ja huusholli siivottu, nyt voi keskittyä pilkkireissuihin.

 • jym

  19.2.2018 klo 21:26

  Talven selkää taittamassa...

 • Poropaimen2

  2.11.2017 klo 10:39

  No eipä ole itselläkään Ranuaa ja Rovaniemeä pidemmällä tullu käytyä. Veneelle tuli kyllä 180 konetuntia joten Kemijokea ja järveä tuli kyllä kuljettua ylä ja alajuoksuun ja pitkin järveä. Nyt on pakollinen pelitauko, kyynär ja olkapää niin kipiät ettei tohi pelata. Pitää niitä parannella kun olis jo pilkkikausi, mennee nytkin kalastuspäiviä hukkaan. Hyvät pakkaset ollu, alle 2 kymmenessä huiskinu parraimmillaan niin jäät alkaa jo kestämään muutkin kuin varikset ja riisitautiset.

 • jym

  31.10.2017 klo 22:40

  Heh, eipä tullut tänä vuonna Pudasjärveä korkeammalla käytyä, ja se lampaansyönti on jäänyt kyllä ihan anhittomiin. Haaveena on järjestää "raid" rättisitikoilla Huovisen reittiä mukaellen. Lähtö eli "liitto" Kalajoen matkailumajalta josta siksakkia läpi Suomen kohti Norjaa. Muutama varma etappi on matkalla: Vuokkijärvi, Korouoma, Kukkolankoski, TVH:n soramonttu Kilpisjärvellä...

 • Poropaimen2

  28.10.2017 klo 12:38

  On se vikkelä Viiksi Vallu tuo Jym, aina kun saan sen kiinni se vilahtaa karkuun. Pitäisköhän hommata mokkulaan lisää vääntöä?

 • Poropaimen2

  2.10.2017 klo 18:58

  Jym tuliko lammasta syötyä? Ittellä hurahtanu kesä syksyyn haukea syödessä, kun ei juuri muuta ole saanut, yks taimen ja kasa ahvenia joista yks sentään yli kilonen. Kohta on veneennosto edessä. Aika hyytävät kelit alkaa jo olemaan, vaatetta pitää aina vaan lisätä jos meinaa veneessä tareta.

 • jym

  10.7.2017 klo 13:31

  Vilposta on ollut täällä etelässäkin. Lampaansyöntireissulle Sepen ja Valtterin jalanjäljissä tekisi mieli lähteä, mutta pari viikkoa olisi vielä kärvisteltävä töissä. Noh näkkyypähän!

 • Poropaimen2

  7.7.2017 klo 12:07

  Mitäpä Comukselle ja Jymille kuuluu? Niinsanottu kesäkin saapui Kemijärvelle, tosin myöhään. Veneenlasku venyi kesäkuulle kun järvi oli jäässä ja veet vähissä pitkän ja vähälumisen talven jäliltä. Senjälkeen on sitten vesisateita piisannutkin. Kalansaaliitkin jääny vähiin, pelkkää jänkhäkoiraa vaan lapettu venneeseen. Tänä viikonloppuna on yöttämien öiden festarit ja sunnuntaina sitten laskeekin jo aurinko. Hyvää Kesän jatkoa.