Pirunpelto tv-sarja - Yhteisövisat - Tv - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat

Suomen järkevimmät tietovisat ja nettipelit.

Lue tästä ohjeet miten saat pelin käyntiin.

 

Tämä peli vaatii toimiakseen Adobe Flash Player -selainlaajennuksen, joka on todennäköisesti tällä hetkellä kytketty pois päältä selaimesi asetuksissa Älypään osalta.

Google Chrome: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa vihreää lukon kuvaa. Muuta aukeavasta valikosta Flash käyttöasetus niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Firefox: Klikkaa osoitepalkin vasemmassa reunassa olevaa LEGO-palikan näköistä ikonia. Tästä avautuu kysely, josta annetaan lupa Flash Playerille toimia.

Microsoft Edge: Klikkaa oheista logoa ja salli Adobe Flash playerin suoritus.

Lataa Flash player

TAI klikkaa osoitepalkin oikeassa reunassa olevaa palapelin palan näköistä ikonia. Avautuvasta kyselystä salli Flashin suoritus.

Microsoft Internet Explorer 10-11, seuraa näitä ohjeita.

Muille selaimille ohjeet löytyvät Adoben Tuki-sivustolta.

Tarvittaessa ota yhteyttä ylläpitoon palautelomakkeen kautta.

Arvostele peli:
Kokoruututila

Yhteisössä on 21 jäsentä. Listalle vaaditaan 5 735 pistettä. Visaa on pelattu 419 495 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 2 018 kertaa.

Pirunpelto tv-sarja

Tässä visa kaikille Pirunpelto faneille.

Tulokset

Päivitä

Parhaat pelaajat

KuukaudenViikonPäivän

Viimeisimmät tapahtumat

Pirunpelto tv-sarja - Keskustelua pelistä

 • Poropaimen2

  4.9.2016 klo 15:22

  Jos ette oo huomanneet, niin tänä iltana ykkösellä alkaa Jukka Mäkisen ohjaaman "Korpelan kujanjuoksin" ensimmäisen kauden 1/6 jakso. Varmaan taattua tavaraa ja tavallaan Pirunpellon jatkumoa. Ei muuta kuin tallentimet tulille.

 • Poropaimen2

  15.7.2016 klo 22:37

  Vaan aina ei voi ees sijoittua, ei ees joka päivä. Vaan tännään ajaelin syrjäteitä täälä kotiseuivuilla ja näin semmottii pirunpeltoja ja vuoria joissa jäis sarjan kuvvauspaikat toisiksi, vaan en kerro missä, saatte arvuutella. Not set hiekka saatihin lasten leikkilaatikkoon.

 • Poropaimen2

  4.6.2016 klo 14:25

  Vaan nyt tarvihtis kuorman hiesua, vaan ei oo ennään Sutki ajossa RIP. Nyt kelpais set kissanhiekkakin ja ei tarvihtis ite lapioija ilman vesiryyppiä.

 • Poropaimen2

  17.4.2016 klo 21:06

  Piiamari on terästä, muut tullee kaukaa perästä. 1,2 mbps ei riitä ees 18t tulokseen.

 • Poropaimen2

  3.4.2016 klo 19:56

  pirskatin mokkula kun ei anna kierroksia.

 • Poropaimen2

  24.1.2016 klo 20:53

  Ihana Lumituulia kun laitoit uusia kyssäreitä, tuli vähän lisä haastetta. Terveiset täältä vaaran päältä ja hyvää keskitalvea.

 • Poropaimen2

  16.1.2016 klo 06:24

  Heippa Lumituulia. Tuosta sen näkkee mitä tuo alkomahooli vaikuttaa. Tulin ns. Luostolta lustinpiosta ja päätin pelata. Kyllä tulokset puttoo. Elkää huoliko, en ite ajanu vaan istuin takapenkillä ja annoin pallaa.

 • Poropaimen2

  12.6.2015 klo 16:05

  Juu uuet kyssärit on aina tervetulleita ja koitan itekin miettiä jottain kimuranttia kohtaa josta oikein vinkeen kysymyksen keksis, aika vaan on rajallinen luonnonvara, päivänvalloo täälä piisaa kyllä 24/7. Hyvvää kessää kaikille ja rutosti räkkää, khi, elä etelän mies huijo ota ohvia.

 • lumituulia

  9.6.2015 klo 20:47

  Lisäsin muutamia uusia kysymyksiä. Hyvää kesää kaikille pelaajille!

 • Poropaimen2

  18.5.2015 klo 16:54

  Joo se on hieman epäselvä kohtaus. Sehän on ensimmäisen tuotantokauden toisen jakson alussa. Kuitenkin kun Sorjonen sanoo niistä kuminauhoista niin hän katsoo Torikkaan ja onhan orikan kävely vaikeata toisin kuin Kievarin joka tekee reippaasti metsätöitä ja ei näytä pahasti selkävikaiselta. No itsellekin tuo välähti mieleen vasta 3:lla katselukerralla. Kummastakin kuitenkin puhutaan samaan aikaan niin sen kyllä voi ymmärtää kumminkin päin. Joo pitääpä taas katsoa muutama jakso ja ehdotella uusia kysymyksiä sinulle.