Runescape

Arvostele peli:

Yhteisössä on 127 jäsentä. Listalle vaaditaan 2 764 pistettä. Visaa on pelattu 1 343 511 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 161 kertaa.

Runescape

Se aito ja alkuperäinen Älypään Runescape -visa! ~~~ Kysymyksiä koko Gielinorista; liittyen tottakai tehtäviin, alueisiin, henkilöihin, itemeihin, perustietoon ja loreen! ~~~ Yli 300 kysymystä ylihelpoista älyttömän vaikeisiin! ~~~ Ehdota oma kysymyksesi ja saa se visaan! ~~~ Visaa ei enää päivitetä, koska perustajat ovat noin 15 vuoden jälkeen siirtyneet elämässään eteenpäin. Kiitos kaikille vuosien saatossa visaa pelanneille! - Terveisin, Kim, 2018.

Tulokset

Päivitä

Runescape - Keskustelua pelistä

 • wallu_007

  6.7.2011 klo 21:52

  Noniin tervehdys taas minunkin puolesta pitkästä aikaa! Pitkän tauon jälkeen taas palataan päivittämään visaa! Kiitoksia uskollisille pelaajille, jotka vanhentuneista kysymyksistä huolimatta ovat jaksaneet pelailla. Boss Nomadille erityiskiitokset virhekysymysten huomauttamisesta, muita satunnaisia huomauttelijoita unohtamatta! Visaan lisätään uusia kysymyksiä lähiaikoina. Jos jotain ehdotuksia tai kysymyksiä herää esiin, kysykää rohkeasti vaikkapa yksityisviestillä tai kirjoittakaa suoraan Runescape visan omaan keskusteluun! Kysymyksiä saa tosiaan ehdotella 'Ehdota kysymystä' -kohdassa, muistakaa kuitenkin kirjakieli. Huomautuksena vielä, että aivan helpoimmat kysymykset vaikkapa "Mikä on chickenin combat?" ei pääse visaan. Hyviä pelihetkiä minunkin puolesta!

 • The Kim

  6.7.2011 klo 02:14

  Kiitoksia Boss Nomadille ja muille visaa pelanneille virheenilmoittajille! Jatkataa samaan malliin!

 • The Kim

  6.7.2011 klo 02:12

  Boss Nomad kirjoitti kysymyksistä seuraavaa: "Virheet: 1. Minkä värisenä näkyy minimapis jos on sama team cape pääl oikea vastaus nyt mukamas vihree mut oikeest se on violetti 2. Kuinka monta skilliä runescapessa on? oikea vastaus tällä hetkellä 25 oikea vastaus kuuluisi olla 26. 3. Vaikuttaako agility free serverissä oikee vastaus on nyt kyllä mut oikeest se ei nykyää enää oo niin. 4. Eikös Warrior's Guildiin pääse joko 130 ATT ja STR yhteensä tai toinen 99? 5. Missä seuraavassa kaupungissa sijaitsee party room? Oikea vastaus on nyt "Seers Villagessa", mutta se on Faladorissa." 1. Tämä on saattanut muuttua, en jaksa lähteä tarkistamaan asiaa, joten poistin kysymyksen. 2. Runescapessa on 25 skilliä, ei 26. 3. Korjasin kysymyksen. 4. Korjasin kysymyksen. 5. Kysymys kuuluu seuraavasti: "Missä seuraavista kaupungeista sijaitsi ennen Party Room?" Oikea vastaus tähän on Seer's Village, nykyään se on siirrettynä Faladoriin, kuten tiesitkin.

 • The Kim

  6.7.2011 klo 02:06

  Hyvää alkanutta kesää kaikille!

 • The Kim

  6.7.2011 klo 02:06

  Visassa on tällä hetkellä 307 enemmän tai vähemmän vaikeaa kysymystä ja juuri sinä voit vaikuttaa niiden lisääntymiseen! Ehdota kysymyksiä "Ehdota kysymystä"-nappulan kautta ja kirjoita kysymys ja vastausvaihtoehdot jotenkuten kielioppia noudattaen. Tarkista myös kysymyksen ja vastauksen paikkansapitävyys esim. RuneScapen omasta KnowledgeBasesta, Tip.it tai vaikka Zybez.net sivustolta. Asiattomille ja lapsellisille ehdotuksille ei anneta muuta huomiota kuin "Poista ehdotus"-nappulan klikkaus. Hyvistä ja asiallisista ehdotuksista sen sijaan tarkistan vain oikeellisuuden ja lisään suoraan visaan! Toki saatan muuttaa sanamuotoa tai sanajärjestystä, mutta tämä vain niitä tarvitseville ehdotuksille.

 • The Kim

  6.7.2011 klo 02:06

  Morjensta taas pitkästä aikaa! Sain vihdoinkin inspiraatiota mennä kaikki kysymykset lävitse ja tarkistaa niiden oikeellisuus ja päivittää ne ajan tasalle.

 • HerraKarhu

  28.6.2011 klo 08:48

  RW Pickxarro on rs-nick.. Tämä on kyllä aika haastava vetästä läpi :)

 • topi356 91wc

  27.5.2011 klo 20:36

  Tekijän tarttee laittaa yksi uusi kysymys mikä on: Mitä puuta voi hakata kun woodcuttingisi on 54: 1:logsia 2:ivyä 3:eucapyptus treetä 4:-arctic pine treetä-

 • Peeta13

  4.5.2011 klo 12:43

  Huippuvisa! Mitkä on teiän rs-nickit? HUOM! Älkää lisätkö jos ette halua tulla friendiksi...

 • Boss Crewiz

  28.4.2011 klo 20:01

  Boss Nomad. Sulle vastauksena: Virheet: 1. Minkä värisenä näkyy minimapis jos on sama team cape pääl oikea vastaus nyt mukamas vihree mut oikeest se on violetti. Oikeasti jos sulla on sama team cape päällä ja oot samas clanissa niin pelaajan pallon väri on vihreä. Seuraava: Missä seuraavassa kaupungissa sijaitsee party room? Oikea vastaus on nyt "Seers Villagessa", mutta se on Faladorissa. Kysymys kuului: Missä kaupungissa party room sijaitsi ENNEN. Ja niin oikea vastaus on Seers Village. Muuten kyllä olit oikeassa =)