SW - Star Wars

Arvostele peli:

Yhteisössä on 5 jäsentä. Listalle vaaditaan 0 pistettä. Visaa on pelattu 2 430 kertaa.

Tässä kuussa visaa on pelattu 0 kertaa.

SW - Star Wars

Nippelitietoa Tähtiensota -Saagasta ja kirjoista. --------------------------------------------------------------------------- 10.6 Kysymyksiä tulee _AINAKIN_ 5 lisää, mahdollisesti 10 kysymystä 15.6 mennessä. --------------------------------------------------------------------------- Hyviä kysymyksiä Voimasta ja Jedi Mestareista/ Sith Lordeista saa lähettää, myös Valosapeleista, mutta ei tyyliin " Mikä oli Sen ja ton valosapelin väri? "

Tulokset

Päivitä

SW - Star Wars - Keskustelua pelistä

 • PippuriPappa

  1.2.2009 klo 19:21

  Aika helppo.

 • Qui-Gon Jinn

  28.5.2008 klo 16:09

  Yodan viimeinen mestari opetti Yodalle " Voima haamu " Taidon, jolla hän siis pystyi ilmestymään " Voima haamuna " Voima-herkille henkilöille. Darth Vader, kyllä, hän oli Sith Lordi, mutta ei ollut Sithien Musta Lordi, Sitheillä menee " Arvojärjestys " Jotenkin näin; Minion , Apprentice, Sith Knight Sith Master, Sith Lord, Sith Dark Lord ( Joita oli tunnetusti vain yksi kerrallaan), ainakaan minun lukemissani kirjoissa Darth Vader ei ole ollut Musta Lordi. Pahoittelen tuota jos hän on ollut.

 • Lowstane

  28.5.2008 klo 12:51

  Mitä tarkoittaa "Yodan viimeinen mestari"? Ja miksi Darth Vader ei kelpaa Dark Lord of the Sithiksi? Hänestä käytetään kuitenkin kirjoissa usein nimitystä musta lordi/dark lord ja sithin lordi/lord of the sith (ks. esim.Tähtien sota-trilogia, WSOY toinen painos 1996, s.433-434)